SportVijesti

KARATE KLUB IVANEC ‘Žetva’ medalja u Mariboru i Karlovcu

Po četiri na oba natjecanja - ukupno po 3 zlata i srebra i 2 bronce

Maribor / Karlovac – Proteklog vikenda članovi Karate kuba Ivanec nastupili su na turnirima u Mariboru i Karlovcu te ostvarili iznimnao zapažene rezultate.

U subotu su tako nastupili na međunarodnom karate turniru Maribor open koji se održao u sportskoj dvorani Tezno u Mariboru, a sudjelovala su 482 natjecatelja, članova 75 klubova iz 13 država.

Erik Đula osvojio je zlatnu medalju u kategoriji mlađi učenici borbe +30 kg te srebrnu medalju u kategoriji učenici borbe -35 kg.

Ema Šešet osvojila je srebrnu medalju u kategoriji mlađe kadetkinje borbe – 40 kg, dok je Ela Colarić osvojila brončanu medalju u kategoriji mlađe kadetkinje – 45 kg.

Nastupili su još Mateo Foder u katama i Noa Šešet u borbama.

U nedjelju su nastupili na međunarodnom karate 15. Karlovac open u konkurenciji 377 natjecatelja članova 40 klubova iz 3 države.

Najbolje rezultate ostvarili su Davor Putarek koji je osvojio zlatnu medalju u kategoriji cicibani borbe + 26 kg te Melani Magdić koja je osvojila zlatnu medalju u kategoriji mlađe kadetkinje borbe + 55 kg.

Luka Petak osvojio je srebrnu medalju u kategoriji cicibani borbe – 26 kg i brončanu medalju u kategoriji mlađi učenici – 26 kg.

Nastupili su još i Karla Bahun i Marin Vuđan, koji su izgubili mečeve za brončanu medalju.

Povezani Članci

Close