SportVijesti

Karate: Uspješni nastupi karataša Klenovnika i Ivanca na 9. Bushido kupu prijateljstva u Zagrebu

Zagreb – U Sportskoj dvorani Pešćenica održan je 9. Bushido Karate kup prijateljstva na kojem su nastupila 543 natjecatelja iz 62 kluba i 6 država.

Karate klub Klenovnik je nastupao sa svoja tri člana, koji su osvojili po jednu zlatnu i srebrnu medalju. Noa Bančić je u kategoriji mlađi učenici do 34kg osvojio je prvo mjesto i zlatno odličje, a srebro je osvojila Leona Gulija u kategoriji učenice iznad 44 kg.

Nastupio je i Adrian Stančić.

Uspješan nastup imali su i članovi Karate kluba Ivanec, koji su osvojili dvije zlatne, te po jednu srebrnu i brončanu medalju.

Zlatne medalje osvojili su Dino Kovač u kategoriji mlađi kadeti borbe do 36 kg i Mateo Foder u kategoriji cicibani kate.

Srebrnu medalju osvojila je Ema Šešet u kategoriji učenice borbe do 32 kg, dok je brončanu medalju osvojio Noa Šešet u kategoriji mlađi učenici borbe do 30 kg.

Nastupila je još i Ela Colarić, koja je u izuzetno jakoj konkurenciji izgubila meč za brončanu medalju.

Slijedeći nastup karataša s našeg područja bit će već ove subote, 25. ožujka, na Međunarodnom karate turniru Cro Cup Nedelišće, a tjedan nakon toga, 1. i 2. travnja, u Ivankovu se održava Prvenstvo Republike Hrvatske za mlađe uzraste u borbama.

Povezani Članci

Close