InfoIzdvojenoZanimljivosti

Klenovnik: Jedni grade – drugi ruše

Klenovnik – Kada su stigli na kompleks nogometnog terena kako bi nastavili radove na uređenju svlačionica, volontere iz Nogometnog kluba Klenovnik zatekao je ružan prizor.

Naime, nepoznati su počinitelji (ili počinitelj) u potpunosti polomili jedno, a drugo ‘led’ rasvjetno tijelo istrgnuli iz njegovas ležišta.

Uz to što se radi o vrlo skupim rasvjetnim tijelima, dobivenim iz donacije, žalosno je što se uništava imovina kluba, koja je zapravo i društvena.

Ta su dva rasvjetna tijela postavljena prije samo nekoliko dana, a već su ‘uspjela’ biti uništena.

„Borimo se za svaku kunu i ulažemo u poboljšanje infrastrukture kako bi sve u i oko kluba bilo lijepo i na ponos nama i mještanima Klenovnika i onda se nađe huligan ili huligani (jer kako ih drugacije nazvati) koji iz svojeg hira ili zločestoće moraju uništitavati tuđe“, ogorčeni su u NK Klenovnik.

Na žalost, ovo nije prvi slučaj uništavanja imovine klenovničkog kluba, s obzirom da je sličan slučaj bio i pred 15-tak dana kada su pokidane brave na frižideru u sjenici iznad nogometnog igrališta, a razbacana je i hrpa smeća oko same sjenice.

Uz to što su nakon tri godine ponovno oformili klub i ušli u sustav natjecanja, u NK Klenovnik su ozbiljno i s puno entuzijazma prionuli poslu na uređenju cijelog kompleksa oko nogometnog igrališta.

Tako su nedavno uređivali svlačionici i nadstrešnicu, iskopali i zabetonirani ‘parapet’ oko zapadne strane objekta, te napravili temelj za spremište alata i ostalih potrepština, a u planu je nastavak radova.

Jedan od slijedećih infrastrukturnih radova je ili izrada fasade na objektu ili izgradnja tribina kako bi navijači mogli što ugodnije pratiti utakmice.

Foto: NK Klenovnik

Povezani Članci

Close