Sport

KOŠARKAŠI KRENULI S PRIPREMAMA

 

IVANEC – Košarkaška momčad Ivančice je na lokacijama oko ivanečkih jezera započela s pripremama za prvenstvenu sezonu 2013/2014 u A-2 hrvatskoj košarkaškoj ligi Sjever  Prozivku igrača obavio je Zlatko Manjerović, šef stručnog stožera kluba, a nakon toga održan je prvi kondicijski trening. U novoj sezoni pomoćni trener seniorske momčadi bit će Leo Mikac, koji će ujedno trenirati i juniorsku momčad.

 

Pristupnicu za Ivančicu potpisali su Hatlak Rajko iz Varaždina, koji je igrao u Rijeci (Kastar), Tomislav Roginić (Zabok), te Zebec Aleksandar (Cestica 2000). U momčad Ivančice iz Lepoglave se vratio Marko Kozina, zatim Darko Sakač nakon pauziranja godine zbog ozljede, kao i Dino Skupnjak. Početak prvenstvene sezone je 12. listopada, a Ivančani se nakon bazičnih priprema, od 2. rujna sele u dvoranu Srednje škole Ivanec.

 

Igrači seniorske momčadi su Luka Rajh, Jurica Bigec, Josip Putarek, Filip Rožman,  Marko Kapustić, Emil Morović, Filip Sayemeldahr, Jurica Hojsak i Ljudevit Putarek.Seniorskoj momčadi priključeni su igrači juniorske momčadi Karlo Smontara, Krešimir Uršulin,Neven Šoštarić, Filip Vusić, te igrači 1997. godišta Leo Novoselec,  Petar i Toni Višić, Robi Sayemeldahr, Vedran Sanković i Jurica Sokol.

 

Predraga Putar će trenirati kadete (1998/1999), a Boris Galić predkadete.

Povezani Članci

Close