SportVijesti

KOŠARKA Ivančica 4. na turniru u Ludbregu – pobjednik Podravac Virje

Podravac iz Virja je u finalu svladao Grafičar iz Ludbrega

Ludbreg – Košarkaši Ivančice u subotu i nedjelju sudjelovali su na košarkaškom turniru u Ludbregu na kojem su osvojili 4. mjesto.

Prvak turnira je Podravac iz Virja koji je u finalu svladao Grafičar iz Ludbrega.

Ivančica je u  subotu u polufinalnoj utakmici  poražena od Podravca iz Virja sa 81:98, a dan kasnije u nedjelju, u utakmici za treće mjesto izgubila od Koprivnice sa 66:90.

U utakmici s Podravcem Ivančica se dobro rezultatski držala, bila je i u vodstvu, međutim u trećoj četvrtini ekipa Podravca došla je do prednosti od 12 koševa i na kraju slavila sa 17 koševa prednosti.

Najefikasniji igrač u momčadi Ivančice bio je Kruno Smontara sa 33 postignuta koša, Luka Rajh postigao je 14, Matija Kos i Luka Putar po 8, Romario Taučer 6, Emanuel Ostojić i Leonardo Matuza po 5, te Ivan Perković 2 koša.

U utakmici sa Koprivnicom, Ivančica je nastupila bez petorice standardnih igrača koji su bili spriječeni i umjesto njih trener Zlatko Manjerović ubacio je u sastav igrače iz juniorske momčadi.

Najefikasniji igrač bio je Kruno Smontara s 23 koša, Matuza i Kušinec postigli su po 14, Taučer 6, Mohenski 3, a Sayemeldahr 2 koša.

Mobilnu aplikaciju za eivanec preuzmite na linku

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vip_media.zvonimir.eivanec

Povezani Članci

Provjerite Također

Close
Close