SportVijesti

KOŠARKA Ivančica započela pripreme za novu sezonu – ima puno promjena u igračkom kadru

Ivančica će u pripremnom periodu odigrati 6 do 7 utakmica i odraditi 30 - ak treninga

Ivanec – Košarkaški klub Ivančica započeo je s pripremama za novu prvenstvenu sezonu 2019./2020. u Drugoj hrvatskoj košarkaškoj ligi Sjever.

Šef stručnog stožera Zlatko Manjerović na raspolaganju ima 16 seniorskih igrača, jedan junior te će se priključiti nekoliko kadetskih igrača.

Klub je napustio Luka Putar, koji se pridružio varaždinskoj Vindiju, a Kruno  Smontara je otišao na studij u Zagreb.

Ivan Perković zbog ozljede neće nastupati ove sezone kao i Luka Potkonjak.

Pristupnicu su za Ivančicu potpisala tri igrača iz KK Zabok Đalski, Dejan i Stjepan Herceg, te Bruno Ranogajec, dok  je na posudbu  iz Zaboka stigao Martin Mlinarić, juniorski igrač.

Iz varaždinske Vindije došao je Patrik Fumić, inače rodom iz Osijeka, u  matični klub se iz KK Lepoglave vratio Krešo Uršulin, dok je Antonio Mohenski sanirao ozljedu zbog koje nije nastupio za Ivančicu u prošloj prvenstvenoj sezoni.

U ovoj prvenstvenoj sezoni klub je od mlađih uzrasta za natjecanje prijavio predkadete – igrači rođeni 2005 . i mlađi, te kadete – igrači 2003. i mlađi, dok juniorske momčadi ove sezone nema.

Ivančica će u pripremnom periodu odigrati 6 do 7 utakmica i odraditi 30 – ak treninga.

Početak prvenstva planira se za 19. listopada, a sve će se definirati na plenumu  klubova koje će se održati u petak, 13. rujna s početkom u 18 sati i 30 minuta u Koprivnici.

Prema informacijama u ligi će nastupiti 11 momčadi, jer se vratila momčad Petar Zrinski iz Vrbovca.

Tags

Povezani Članci

Close