Vijesti

Kreće prodaja ulaznica za Sea Star Festival u Umagu

Zagreb – Danas (20.12.) točno u podne u prodaju kreću prve festivalske ulaznice za Sea Star Festival (http://www.seastarfestival.com).

U ograničenoj količini i sa 60% popusta ove ulaznice će se prodavati svega 24 sata po 199 kn, nakon čega (od srijede u 12:00) im se cijena penje.

Pronaći se mogu na prodajnim mjestima Ticketshopa i Entria, što uključuje više od 100 punktova diljem Hrvatske, kao i online na stranicama oba sistema.

Svi posjetitelji Sea Star festivala smještaj u apartmanima prekrasnog festivalskog kompleksa mogu rezervirati od danas putem službenog turističkog servisa EXIT festivala po cijeni već od 9,99 Eur. U ponudi je i ograničen broj promotivnih paketa u koje su uključeni šestodnevni smještaj u kampu festivala i ulaznica za festival, a sve po cijeni već od 49 Eur.

Više informacija o smještaju i turističkim paketima na siteu www.exittrip.org.

Nakon višegodišnjih poziva ljubitelja EXIT festivala u cijeloj regiji, te intenzivne suradnje s hrvatskim glazbenicima, umjetnicima i medijima od svog osnivanja na ovamo, EXIT tim idućeg ljeta dolazi u Istru! Tim koji stoji iza čak četiri nagrade za najbolje europske festivale (EXIT i Sea Dance) pokreće novi Sea Star festival, u sklopu kojeg će nastupiti čak 70 izvođača na šest pozornica u turističkom kompleksu Stella Maris u Umagu 26. i 27. svibnja.

Već je poznat dio programa glavne pozornice 26. svibnja koji predvodi jedan od najpopularnijih svjetskih bendova, The Prodigy, kojem će se iste noći pridružiti i miljenici ovdašnje publike, Dubioza Kolektiv I Urban & 4.

Novi festivalski biser Mediterana, predstavit će neka od najznačajnijih imena svjetske i regionalne glazbene scene na šest različitih pozornica, a osim dva glavna festivalska dana posjetitelje u turističkom kompleksu Stella Maris očekuje i veliki tulum zagrijavanja u četvrtak, 25. svibnja, kao i afterparty za one najizdržljivije u nedjelju, 28. svibnja!

VELIKA BLAGDANSKA PONUDA – 1 ULAZNICA ZA 4 FESTIVALA!

EXIT je za kraj godine pripremio i najveću blagdansku ponudu otkako postoji. Samo tijekom predstojećih blagdana, kupovinom ulaznice za EXIT festival po cijeni od 439 kuna, dobiva se i ulaznica za preostala tri festivala EXIT Ljeta ljubavi 2017. – za Sea Star Festival u Hrvatskoj, Revolution Festival u Rumunjskoj te Sea Dance Festival u Crnoj Gori.

Broj ulaznica u ovoj akciji je veoma ograničen, a svi kupci, postojeći i budući, svoje EXIT ulaznice mogu registrirati od 1. do 28. veljače na www.exitfest.org.

Ulaznice za EXIT prodaju se diljem Hrvatske na prodajnim mjestima Ticketshop.hr-a.

Povezani Članci

Close