InfoRekreacijaUdruge

KRETANJE ZDRAVLJE Društvo športske rekreacije Lančić-Knapić za svoje članove i simpatizere organizira zajedničko druženje na Ivanščici

Prijave sudionika i primanje donacija je u petak, 26. srpnja, od 19 do 20 sati ispred Društvenog doma u Knapiću

Za svoje članove i simpatizere, Društvo športske rekreacije Lančić-Knapić organizira zajedničko druženje na vrhu Ivanščice u sklopu “36. akcije Kretanje – zdravlje” koja će se u organizaciji “HPD Ivančica Ivanec” održati u nedjelju, 28. srpnja.

Okupljanje za sudionike iz Lančić-Knapića je u nedjelju u 6:30 sati ispred Društvenog doma u Knapiću, zatim se individualno kreće na vrh Ivanščice, a okupljenje će biti kod tamošnjeg igrališta. Mole sudionici da doniraju ovu aktivnost s 20 kuna, a organizatori iz DŠR Lančić Knapić će se pobrinuti za pripremu hrane i pića.

Prijave sudionika i primanje donacija je u petak, 26. srpnja, od 19 do 20 sati ispred Društvenog doma u Knapiću.

Također, mole se zainteresirani da prijave sve sudionike koji planiraju ići, uključujući i djecu (s time da ona dobi do 14 godina nisu uključena u donaciju), kako bi se osigurala potrebna količina hrane i pića.

Popis sudionika iz DŠR Lančić-Knapić će se zbog evidencije broja sudionika akcije „Kretanje – zdravlje“ predati organizatorima iz HPD Ivančica, te se upisanim članovima Društva nije potrebno dodatno prijavljivati na ivanečkoj Špici.

Prilikom prijava napravit će se i popis zainteresiranih za sudjelovanje u pojedinim sportsko-rekreativnim igrama na vrhu Ivanščice.

Program počinje u 11 sati, a natjecat će se u visećoj kuglani, skoku u dalj s mjesta, pikadu i potezanju užeta.

Tags

Povezani Članci

Close