SportVijesti

KUGLANJE Lepoglava pobijedila Zabok, Željezničar izgubio od Podravke – opet neizvjesno ‘na vrhu’ – Lepoglava II poražena od Prosjevjetara, Ivančica od Željezničara Koprivnica

Vodi Željezničar Čakovec s 27 bodova, druga je Lepoglava s 26, treća Novska s 23 boda

Varaždin – Kuglači Lepoglave su u 16. kolu 1. B kuglačke lige sjever na kuglani Drava u Varaždinu pobijedili Zabok rezultatom 7:1.

Istim rezultatom Željezničar Čakovec poražen je od Podravke, te mu se Lepoglava približila na samo bod zaostatka i borbu za vrh ponovno učinila krajnje neizvjesnom.

Ostali rezultati: Sirela – Pakrac 6:2, Obrtnik Torbar – Đurđenovac 2:6, Ciglenica – Novska 0:8, Slavonac – Fortuna 4:4, Podravka – Željezničar Čakovec 7:1

Vodi Željezničar Čakovec s 27 bodova, druga je Lepoglava s 26, treća Novska s 23 boda …
—————————————————————————————————————
U susretu 16. kola 3. hrvatske uglačke lige Sjever Zona Varaždin, Lepoglava II je u Varaždinu poražena od Prosvjetara rezultatom 3:5, dok je Ivančica u gostima izgubila od Željezničara Koprivnica s 0:8.

Ostali rezultati: Željezničar Čakovec II – MIV 3:5, Dubravčan – Koprivnica 3:5, Obrtnik 2011 – Željezničar Varaždin 5:3.

Željezničar Varaždin vodi s 23 boda, Koprivnica je druga s 22, Obrtnik Oroslavje treći s 21, Lepoglava II je na 8. mjestu s 11, a Ivančica na začelju s jednim bodom.

Tags

Povezani Članci

Provjerite Također

Close
Close