SportVijesti

KUGLANJE Lepoglava sezonu 1. B Hrvatske lige sjever otvara s osječkim Kanditom u Varaždinu

Prošlogodišnju sezonu u tom natjecanju Lepoglavčani su okončali na trećem mjestu

Susretima 1. kola u subotu (14. rujna) počinje prvenstvo 1. B hrvatske kuglačke lige Sjever, gdje četvrtu sezonu zaredom nastupaju i kuglači Lepoglave.

Lepoglava je na otvaranju lige domaćin ekipi Kandit iz Osijeka, a utakmica se igra u subotu s početkom u 17 sati na kuglani Drava u Areni Varaždin.

Ostali parovi 1. kola: Elektra Križevci – Radnik, Zrinski Pivovara – Podravka, Fortuna – Obrtnik Torbar, Pakrac – Slavonac i Đurđenovac – Novska.

Prošlogodišnju sezonu u tom natjecanju Lepoglavčani su okončali na trećem mjestu, a i za ovu najavljuju borbu za vrh, te su se u tu svrhu pojačali s iskusnim Stjepanom Špacom i mladim Matijom Habekom, koji su stigli iz varaždinske Ceste.

—————————————————————————————————————————————————

Kuglači Ivančice Ivanec i ove će sezone nastupati u 3. Hrvatskoj kuglačkoj ligi sjever koja s natjecanjem započinje za dva tjedna, a Ivančica će susret 1. kola igrati 27. rujna u 18 sati na Kuglani 2 u Koprivnici s domaćom Koprivnicom.

U klub su se iz Ceste Varaždin vratili Manuel Habek i Željko Kušter.

U istoj će se ligi natjecati i druga ekipa Lepoglave, koja 1. kolo igra u nedjelju, 29. rujna, kada na Kuglani Drava u 10 sati dočekuje Zanatliju Čakovec.

Ostali parovi 1. kola: Željezničar Varaždin – Obrtnik 2011, Koprivnica – Željezničar Čakovec II, Prosvjetar – Obrtnik Krapinske Toplice i MIV – Dubravčan.

Tags

Povezani Članci

Close