SportVijesti

KUGLANJE Lepoglava sezonu 1. B Hrvatske lige sjever otvara u Zagrebu kod Obrtnik Torbara

Prošlogodišnju sezonu u tom natjecanju Lepoglavčani su okončali na drugom mjestu, iza prvaka Medveščaka, koji se plasirao u rang više

Susretima 1. kola započinje prvenstvo 1. B hrvatske kuglačke lige Sjever, gdje treću sezonu zaredom nastupaju i kuglači Lepoglave.

Lepoglava je na otvaranju lige gost Obrtnik Torbara, a utakmica se igra u subotu s početkom u 15 sati na kuglani Grmoščica u Zagrebu.

Ostali parovi 1. kola: Ciglenica – Sirela, Pakrac – Slavonac, Đurđenovac – Podravka, Novska – Željezničar Čakovec i Zabok – Fortuna.

Prošlogodišnju sezonu u tom natjecanju Lepoglavčani su okončali na drugom mjestu, iza prvaka Medveščaka, koji se plasirao u rang više.

A s obzirom da nije došlo do bitnijih promjena u igračkom kadru, štoviše, pojačali su se redovim sa Samirom Borčakom iz Ceste Varaždin, u klubu i ove godine najavljuju borbu za vrh.

Iako, očekuju da će biti teže ponoviti prošlosezonski plasman, s obzirom na to da ima nekoliko vrlo kvalitetnih klubova koji pretendiraju na ligaški vrh.

Kuglači Ivančice Ivanec i ove će sezone nastupati u 3. Hrvatskoj kuglačkoj ligi sjever koja s natjecanjem započinje za dva tjedna, a Ivančica će susret 1. kola igrati 29. rujna na kuglani Drava sa ekipom Željezničar Varaždin.

U istoj će se ligi natjecati i druga ekipa Lepoglave, koja 1. kolo igra u subotu, 30. rujna, na Kuglani 2 u Koprvinici protiv Dubravčana.

Mobilnu aplikaciju za eivanec preuzmite na linku

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vip_media.zvonimir.eivanec

Povezani Članci

Provjerite Također

Close
Close