SportVijesti

Kuglanje: Peta uzastopna pobjeda Lepoglavu dovela na 3. mjesto

Varaždin – Kuglači Lepoglave nastavljaju s odličnim igrama, te su u susretu 15. kola 1. B Hrvatske kuglačke lige Sjever pobijedili Željezničar Belišće sa 7:1.

Bila je to 4. uzastopna pobjeda kuglača Lepoglave u nastavku prvenstva, odnosno peta, uključimo li i onu u posljednjem kolu 1. dijela.

Jurica Smontara sa 598 porušenih čunjeva bio je najbolji u redovima Lepoglave, a kod Željezničara ih je najviše, 586, porušio Strugačevac.

Za Lepoglavu su kuglali još i Ivan Silić, Dražen Posavec, Bernard Kalauz, Mladen Vresk, Rajmond Pokrivač te Zvonimir Plevnjak.

Ostali rezultati: Šećerana Viro — Zanatlija Kutina 7:1, Radnik — Željezničar Osijek 8:0, Zanatlija Sisak — Zabok 3:5, Fortuna — Pakrac 5:3, Novska — Cesta 8:0.

Novska je vodeća sa 28 osvojenih bodova, Radnik je drugi sa 22, a Lepoglava ih ima 18 i na 3. je mjestu na tablici.

——————————————————————————————

Kuglači Ivančice su u 11. kolu 3. Hrvatske kuglačke lige sjever Zona Varaždin izgubili u Varaždinu od Željezničara Koprivnica sa 3:5 u ukupnom omjeru.

Najbolji rezultat od 553 porušenih čunjeva u redovima Ivančice imao je Saša Hojski, a nastupili su još i Davor Hojski, Josip Rogina, Drago Matuza, Radmilo Šuplika, Manuel i Matija Habek i Božidar Hudoletnjak.

Ostali rezultati: Zanatlija Čakovec — Obrtnik 2011 8:0, MIV — Željezničar Čakovec II 2:6, Elektra Križevci — Obrtnik Oroslavje 7:1, Dubravčan — Prosvjetar 2:6.

Željezničar Čakovec 2 je vodeći sa 20 bodova, a Ivančica je na začelju bez bodova.

Povezani Članci

Close