IzdvojenoSportVijesti

KUGLANJE Stjepan Špac pobjednik 10. novogodišnjeg turnira u kuglanju u Lepoglavi – sudjelovalo 37 kuglača

Nagrađeni još i najstariji igrač, Zdravko Hojski iz Varaždina, te Stjepan Špac, koji je s 212 porušenih čunjeva imao i najbolji rezultat kroz cijeli turnir

Lepoglava – Stjepan Špac iz Lepoglave pobjednik je tradicionalnog, 10. novogodišnjeg turnira u kuglanju, koji se u organizaciji Kuglačkog kluba Lepoglava u petak i subotu igrao na kuglani u Lepoglavi.

Na dvodnevnom natjecanju sudjelovalo je 37 registriranih igrača te kuglača – rekreativaca iz Varaždina, Čakovca, Zagreba i Lepoglave, od čega 32 muškarca i 5 žena, a igralo se na dvije staze, sustavom 10 x 10 bacanja.

Kroz kvalifikacije, koje su igrane u petak i veći dio subote, u završnicu, koja se igrala u subotu popodne, plasiralo se 16 kuglača, koji su kup-sistemom odlučivali o završnom plasmanu.

Nakon zanimljivih duela, najboljim se pokazao Stjepan Špac, koji je osvojio prvo mjesto i titulu pobjednika jubilarnog izdanja lepoglavskog turnira, drugo mjesto osvojio je Jurica Smontara, a treće Zoran Gal.

Troje najboljih nagrađeni su peharima, medaljama, diplomama, novčanim nagradama i buteljama vina, a nagrađeni još i najstariji igrač, Zdravko Hojski iz Varaždina, te Stjepan Špac, koji je s 212 porušenih čunjeva imao najbolji rezultat kroz cijeli turnir.

Organizatori, Kuglački klub Lepoglava, izrazili su veliko zadovoljstvo odazivom igrača i publike, a za sve je bio pripremljen besplatan obrok.

Povezani Članci

Close