SportVijesti

KUGLANJE Željezničar Čakovec nanio prvi ovosezonski poraz Lepoglavi

Čakovčani su se približili Lepoglavi na samo bod zaostatka, Podravka je stigla na - 2 i tako je prvenstvo postalo krajnje neizvjesno

Čakovec – U derbi susretu 7. kola 1. B hrvatske kuglačke lige Sjever, Željezničar je u Čakovcu pobijedio Lepoglavu rezultatom 6:2 i tako joj nanio prvi ovosezonski poraz.

Uz to, Čakovčani su se približili Lepoglavi na samo bod zaostatka, Podravka je stigla na – 2 i tako je prvenstvo postalo krajnje neizvjesno.

Najbolji u redovima Željezničara bio je Lepoglavčan Tomislav Tvarog sa 599 porušenih ‘drva’, dok se u redovima Lepoglave rezultatom od 584 porušena čunja izdvojio tek Mladen Vresk.

Ostali rezultati: Đurđenovac – Sirela 7:1, Novska – Pakrac 6:2, Zabok – Obrtnik Torbar 7:1, Fortuna – Ciglenica 6:2, Podravka – Slavonac 7:1.

Vodeća Lepoglava ima 12 bodova, drugi je Željezničar Čakovec sa 11, treća Podravka sa 10, četvrta Novska sa 9 …

Lepoglavu u idućem kolu čeka još jedan ‘težak’ susret, s obzirom da joj u goste dolazi trećeplasirana Podravka.
—————————————————————————————————————
U dvoboju 5. kola 3. hrvatske kuglačke lige Sjever Zona Varaždin, Prosvjetar je pobijedio Lepoglavu II rezultatom 6:2, a Ivančica je izgubila od Željezničara Koprivnica sa 3:5.

Ostali rezultati: MIV – Željezničar Čakovec II 7:1, Koprivnica – Dubravčan 7:1, Željezničar Varaždin – Obrtnik 2011 5:3.

Vodi Željezničar Varaždin s 9 bodova, drugi je Dubravčan sa 8, Lepoglava II je na 4. mjestu sa 6, a Ivančica je još bez bodova.

Mobilnu aplikaciju za eivanec preuzmite na linku

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vip_media.zvonimir.eivanec

Povezani Članci

Close