Našim krajem

KUHARSKE RADIONICE U TRAKOŠĆANU

TRAKOŠĆAN – U sklopu hotela Trakošćan i vrhunski opremljenog kulinarskog kabineta, Hrvatski kuharski savez već dugi niz godina educira profesionalne kuhare kroz tematske radionice. Od ove zime, vrata su otvorena svim kulinarskim zaljubljenicima koji bi kroz radionice željeli naučiti i nešto više.

Hrvatski kuharski savez je pripremio seriju radionica kroz koje polaznici mogu otkriti tajne kuharskog zanata vezane na pojedine teme. Broj polaznika za radionice je ograničen, te će se sudionici odrediti po redoslijedu prijave, odnosno uplaćene kotizacije. Sve radionice su osmišljene kao interaktivan rad od 4 sata u ugodnoj atmosferi, a cijena od 210, 220 ili 230 kuna zavisno od radionce, uključuje sve potrebne namirnice, pribor, prigodnu pregaču i popratni materijal te naravno degustaciju pripremljene hrane.

Prva od 5 radionica održat će se u subotu, 19. siječnja na temu „Finger food i mali zalogaji“. Osim toga najavljene se u radionice: Jela za Valentinovo, Prehrana za trudnice i bebe, Čokolada i čokoladne praline, te Uskršnja jela.

Više informacija kao i prijavnicu za radionicu možete pronaći na internetskoj stranici www.kuhar.hr

Povezani Članci

Close