InfoIzdvojenoPoljoprivredaZanimljivosti

KUPUJMO DOMAĆE!! Tržnica u Ivancu jutros počela s radom – sve je u skladu s napucima Stožera civilne zaštite

Zatekli smo prve prodavače, a i kupce koji su iznimno zadovoljni odlukom o otvaranju tržnice

Nakon što su djelatnici Ivkoma d.d. proteklih dana, sve prema striktnim napucima Nacionalnog i županijskog Stožera civilne zaštite, obavili pripreme za ponovno otvaranje gradske tržnice u Ivancu, ona je jutros i započela s radom.

Tako smo na njoj zatekli prve prodavače, a i kupce koji su iznimno zadovoljni odlukom o otvaranju tržnice.

Gospođa koja prodaje svoje proljoprivredne proizvode izrazilo je velikom zadovoljstvo što opet može plasirati svoje proizvode rekavši nam: „Javite ljudima da smo tu, neka dođu kupiti naše domaće proizvode“.

Na tržnici smo zatekli i direktora poduzeća IVKOM d.d. Edu Rajha, koji se sa suradnicima došao uvjeriti u postojeće stanje, koje će se, kako nam je rekao, sukladno najnovijim napucima još malo modificirati.


Uredit će se i dio namijenjen za prodaju poljoprivednih proizvoda iz kamiona, te će tako kompletan prostor tržnice u punoj funkciji biti od sutra. Dakako, u skladu sa odlukama Nacionalnog stožera.

Inače, cijeli je prostor ograđen mrežom, a dio tržnice otvoren za rad, ograđen je metalnom ogradom.

Rad na tržnici bit će organiziran tako da će se prodaja obavljati na propisanom razmaku, s označenim obaveznim smjerom kretanja kupaca, s posebnim ulazom i izlazom.

Isto tako, da bi se osiguralo poštivanje svih protuepidemijskih mjera, na ulazu će ovlašteni djelatnik usmjeravati kupce, paziti na propisani razmak i poštivanje svih mjera zaštite i samozaštite.
Tržnica je otvorena svakim radnim danom od 7 sati.

Tags

Povezani Članci

Close