Sport

Learta u muškoj i Lepoglava u ženskoj konkurenciji pobjednici nogometnih turnira u Višnjici

 

Višnjica – U sklopu Dana kulture sporte i zabave, u Višnjici su odigrana dva malonogometna turnira – muški i ženski. U konkurenciji muškaraca, na turniru koji se po 19. puta igrao u spomen na poginulog branitelja Stjepana Križanca, sudjelovalo je 16 momčadi, a pobjednik je Learta, koja u finalu sa 2:1 bila bolja od FC Cojones Pizzeria Mateo u izvođenju sedmeraca, nakon što je u regularnom dijelu susret okončan bez golova.

 

U ogledu za treće mjesto, Liberty Bednjica je pobijedila Still Transporte sa 5:0. Pobjedniku turnira pripao je prijelazni i pokal u trajno vlasništvo, te novčana nagrada, a drugo i trećeplasirane momčadi primile su pokale i novčane nagrade. Najbolji strijelac turnira je Dominik Božak, član FC Cojones Pizzeria Mateo, sa šest postignutih pogodaka, a najbolji golman Dejan Rogina iz Learte.

 

Na ženskom turniru sudjelovalo je šest ekipa, Buffet kod Slavice, UŠR Cvetlin, DVD Višnjica, Lepoglava, Bednjica i Zlogonje, koje su najprije igrale u dvije skupine, nakon čega su pobjednice skupina igrale za naslov, a drugopalsirane za 3. mjesto. Pobjednice turnira su igračice Lepoglave, koje su sa 5:0 nadjačale Buffet kod Slavice, a treće mjesto osvojila je ekipa UŠR Cvetlin, koja je sa 2:1 bila bolja od Bednjice.

Žene:

Finale: Lepoglava – Buffet kod Slavice 5:0

Za 3. mjesto: UŠR Cvetlin – Bednjica 2:1

 

Muški:

 

Polufinale:

 

FC Cojones Pizzeria Mateo – Still Transporti 4:0

Learta – Liberty Bednjica 2:1

 

Finale:

 

FC Cojones Pizzeria Mateo – Learta 1:2, 7m – 0:0

 

Za treće mjesto:

 

Liberty Bednjica – Still Transporti 5:0

 

 

Povezani Članci

Provjerite Također

Close
Close