Sport

LEPOGLAVA I ROGAŠKA FINALISTI KOŠARKAŠKE LIGE BEZ GRANICA

LEPOGLAVA – Košarkaši Lepoglave i Rogaške finalisti su razigravanja četiri prvoplasirane momčadi Lige bez granica (Final four) koje je u petak, 12.04., započelo u sportskoj dvorani Osnovne škole Lepoglava. U prvoj polufinalnoj utakmici Rogaška je savladala Pristavu sa rezultatom 80:73, dok je u drugoj Lepoglava nakon dramatične završnice pobijedila Petrijanec sa 83:82.

 

U momčadi Rogaške najefikasniji igrač bio je Pale sa 23 postignuta koša, dok su kod Pristave Hunej i Hrupej postigli po 16 koševa.

 

Lepoglava je u 18. minuti vodila sa 11 koševa, rezultat je bio 38:27, da bi u 27. minuti Petrijanec poveo sa 50:49, a u 33. Lepoglava je ponovno bila u vodstvu sa 66:63. U 38. minuti uslijedilo je vodstvo domaćina od 80:74, ali u finišu utakmice uslijedila je prava drama, nekoliko izgubljenih lopti domaćina i ipak minimalna pobjeda od 83:82.

 

U momčadi Lepoglave najučinkovitiji igrači bili su Dalibor Husnjak sa 23 postignuta koša i Dražen Komes sa 21 košem, dok je u momčadi Petrijanca najbolji bio Boris Lukić sa 22 koša.

 

Prije početka razigravanja u holu osnovne škole Lepoglava otvorena je filatelistička izložba ‘Dražen Petrović’, a u 17 sati predstavljeni su sudionici Final Foura uz intonacije slovenske i hrvatske himne, koju je izveo Kolegijum Artistikum iz Lepoglave pod vodstvom Anke Žulić.

 

Danas u 16 sati na rasporedu je utakmica za 3. mjesto između Petrijanca i Pristave, dok se u 18 sati igra utakmica za 1. mjesto između Lepoglave i Rogaške.

Povezani Članci

Provjerite Također

Close
Close