Gradovi i OpćineSportVijesti

Lepoglava nagradila svoje najsportaše u 2017.

Lepoglava – U organizaciji Zajednice sportskih udruga grada Lepoglave u Domu kulture u Lepoglavi održana je svečanost proglašenje najboljih sportaša i ekipa grada Lepoglave za 2017. godinu.

Nazočnima se obratio Hrvoje Kovač, zamjenik gradonačelnika grada Lepoglave i Ivica Rudec, predsjednik Zajednice sportskih udruga grada Lepoglave koji su i uručili priznanja najboljima.

Najboljim sportašem grada Lepoglave proglašen je Mario Musulin, član Sportsko –penjačkog kluba Direkt Lepoglava, prvak SHS kupa prvenstva Hrvatske  u lednom penjanju.

Najboljom sportašicom proglašena je Izidora Juriša, članica Karate kluba Lepoglava, koja je osvojila 3. mjesto na prvenstvu Hrvatske u kategoriji mlađih seniorki.

Najbolja ženska ekipa je Ženski nogometni klub Lepoglava, koji je u sezoni 2017/18 bio član 1. HNL za seniorke, a nakon jesenskog dijela prvenstva u Drugoj hrvatskoj nogometnoj ligi Centar osvojila je naslov jesenskog prvaka i na putu je povratka u 1. ligu.

Najbolja muška ekipa Kuglački klub Lepoglava, koji je osvojio 1. mjesto u Županijskom kupu i drugo mjesto u Drugoj hrvatskoj kuglačkoj ligi Sjever nakon jesenskog dijela prvenstva.

Najbolja  mlada sportska ekipa je Ženski odbojkaški klub Lepoglava, a priznaje „Trener godine“ dobila su Damir Vrtar (Karate klub Lepoglava) i Mladen Vresk (Kuglački klub Lepoglava).

Priznanje za najuspješnijeg sportaša veterana Grada Lepoglave primio je Zlatko Turk, član Kuglačkog kluba Lepoglava.

Priznanja su primili mladi perspektivni sportaši; Patrik Vučković i Leon Butko (Karate klub Lepoglava), Sven Lončar, Darian Čretni i Mateo Naglaš (Nogometni klub Lepoglava), te Leona Držaić i Željka Gunek (Ženski nogometni klub Lepoglava).

Povezani Članci

error: Content is protected !!
Close