SportVijesti

LEPOGLAVA NASTAVLJA BITKU ZA OSTANAK Hrvatski nogometni savez odlučio da se nastavlja natjecanje u 1. Hrvatskoj nogometnoj ligi za žene

Igrat će se prema postojećim Propozicijama natjecanja

Izvršni odbor Hrvatskog nogometnog saveza odlučio je da će se natjecanje 1. Hrvatskoj nogometnoj ligi za žene u natjecateljskoj godini 2019./20. nastaviti 14. lipnja 2020.

Igrat će se prema postojećim Propozicijama natjecanja, uz uvjet da se dobije odobrenje Nacionalnog stožera Civilne zaštite RH.

Podsjećamo, liga je zbog epidemije koronavirusa prekinuta nakon 10 kola, na tablici je vodeći Osijek s maksimalnih 30 bodova, 3 više od aktualnog prvaka Splita, dok se Lepoglava nalazi na posljednjem mjestu s 4 osvojena boda, tek jednim manje od Katarine Zrinski, s kojom će, prema svemu sudeći, voditi glavnu bitku za ostanak u ligi.

Također, odlučeno je odlučeno je da će se natjecanje 1. Hrvatskoj malonogometnoj ligi nastaviti 12. ili 19. lipnja 2020., uz promijenjene Propozicije natjecanja u dijelu doigravanja, također ako se dobije odobrenje Nacionalnog stožera civilne zaštite RH.

Tags

Povezani Članci

Close