Našim krajemTurizamVijesti

LEPOGLAVA Održana radionica o novim trendovima u turizmu i ponašanju potrošača

O ponašanju turista i novim trendovima u turizmu koji se odnose na ekonomiju doživljaja, personalizaciju i održiv razvoj, sudionicima radionice govorila je dr.sc. Romana Lekić

U Lepoglavi je u organizaciji Turističke zajednice Grada Lepoglave te uz potporu Hrvatske turističke zajednice i u suradnji s Udrugom hrvatskih putničkih agencija održana radionica na kojoj su predstavljen trendovi u turizmu i ponašanje potrošača.

– Radionica je organizirana kako bi njeni sudionici, a riječ je o osobama koje su radom vezane za poslove iz domene turističke djelatnosti, usvojili vještine i znanja o tome kako osmisliti boravak turista u destinaciji sukladno novim trendovima u turizmu. Osim toga, radionica će poslužiti da se njeni sudionici međusobno povežu što je ključno za stvaranje kvalitetne turističke ponude neke destinacije – istaknula je direktorica ureda Turističke zajednice Grada Lepoglave, Ljubica Dubovečak.

O ponašanju turista i novim trendovima u turizmu koji se odnose na ekonomiju doživljaja, personalizaciju i održiv razvoj, sudionicima radionice govorila je dr.sc. Romana Lekić.

Na radionici je sudjelovao i gradonačelnik Grada Lepoglave, Marijan Škvarić koji je ujedno i predsjednik Turističke zajednice Grada Lepoglave.

Foto: Lepoglava.hr

Povezani Članci

Close