InfoNašim krajem

LEPOGLAVA U petak navečer skrivio prometnu nesreću s 1,92 g/kg apsolutnog alkohola u krvi

Čitatelji javljaju o sudaru dva automobila na dijelu prometnice uz koji se redovito šeće i rekreira veći broj Lepoglavčana

Nešto poslije 21 sat u petak, 26. srpnja, Policijska uprava varaždinska primila je dojavu o prometnoj nesreći u Lepoglavi.

Na djelu županijske ceste ŽC 2101 u Ulici Ivana Mažuranića, ispred kućnog broja 45 došlo je do sudara dva osobna automobila, u kojem je, jedna osoba povrijeđena.

Službeni uzrok nesreće je vožnja pod jakim utjecajem alkohola i nedržanje strane kretanja, a kako navode u varaždinskoj policiji, nesreću je „skrivio” vozač kojem je utvrđena koncentracija od 1,99 g/kg apsolutnog alkohola u krvi.

Jedna ženska osoba zadobila je ozljede, koje još nisu okvalificirane.

Zbog obavljanja očevida dio županijske ceste kroz lepoglavsku Mažuranićevu ulicu bio je zatvoren za sav promet, u petak od 21.30 do 22.30 sati.

Osobnim vozilom je iz smjera Žarovnice u smjeru Lepoglave pod utjecajem alkohola u koncentraciji od 1.92 g/kg upravljao 41-godišnjak.

Vozilom se nije kretao sredinom obilježene prometne trake i nije prilagodio brzinu vozila, već je prešao na lijevu prometnu traku gdje je došlo do udara prednje lijeve strane u prednju lijevu stranu vozila kojim je iz suprotnog smjera upravljala 23-godišnjakinja.

Vozačica je zadobila ozljede, te joj je medicinska pomoć pružena u varaždinskoj Općoj bolnici. Ozljede joj za sada nisu okvalificirane.

INFO: PU varaždinska

Tags

Povezani Članci

Close