Gradovi i OpćineInfoNašim krajem

LIMENA GLAZBA LEPOGLAVE Održana redovita godišnja Skupštinu

Lepoglava – Iza Limene glazbe Lepoglava još je jedna godina u kojoj je svojim nastupima uveličala brojna događanja i manifestacije na području grada Lepoglave.

Potvrdilo je to Izvješće o radu koje je na održanoj redovitoj godišnjoj Skupštini Limene glazbe Lepoglava podnio njen predsjednik Marijan Škvarić.

On se tom prigodom zahvalio članovima orkestra na uloženom trudu i angažmanu te iskazanoj želji da i dalje pridonose radu Limene glazbe.

Pored navedenog Izvješća o radu članovi Skupštine prihvatili su i Plan rada za 2018. godinu u kojoj se planira popuniti orkestar novim članovima i nabavka nove opreme.

Poseban će se naglasak staviti upravo na popunjavanju orkestra.

S tom namjerom u planu je organiziranje nastupa u osnovnim školama na području grada Lepoglave i okolice kako bi se djecu zainteresiralo za bavljenje glazbom te ih se pozvalo da se glazbeno obrazuju za sviranje puhaćih instrumenata.

Iako se u 2018. godini planira nešto manji broj nastupa Limena glazba Lepoglava i dalje će biti neizostavni dio događanja i manifestacija na gradskom području.

Ovo je godine u planu i nastup na županijskoj te potom i na državnoj smotri puhaćih orkestara. Orkestar će održati i nekoliko koncerata – tradicionalni godišnji koncert, koncert za Božić i koncert u Železnikima u Sloveniji.

Izvor: Lepoglava.hr

Povezani Članci

Close