GlazbaNekategoriziranoPromotivni materijal

Ljetni praznici u Westgateu počinju koncertom Mije Dimšić

Evo što nas u Westgateu očekuje ovog vikenda!

Late Night Shopping, navijačka groznica, zajedničko gledanje Vatrenih, zabavni programi i brojna iznenađenja ovog vikenda u Westgateu

Školi je došao kraj, a Westgate Shopping City ovaj vikend organizira puno dobre zabave i naravno, najluđe popuste Late Night Shoppinga.

U subotu 16.6. od 18 sati u Westgate stiže Mia Dimšić koja će nas razveseliti svojim najvećim hitovima, a za kraj škole zapjevat ćemo ‘Život nije siv’, ‘Bezimeni’, ‘Sve sam znala i prije’ i mnoge druge Mijine hitove. Na ovaj dugo očekivani koncert svi su pozvani jer ulaz je besplatan za sve posjetitelje Westgatea. Nakon koncerta Mia očekuje svoje fanove na druženju i fotkanju.

U subotu nas trese i navijačka groznica jer Vatreni igraju prvu utakmicu. Pozivamo sve dečke da iskušaju svoju snagu na Nogometnom radaru 16.06. od 18h jer najjači udarci osvajaju vrijedne nagrade. Žene se mogu okušati u kreativnom foto – natječaju uz HT nogometni korner,  a najluđe fotke nagrađujemo super nagradama. Žene i muškarci pokažite nam tko shoppingira, a tko navija strastvenije i svakako se pridružite gledanju tekme Hrvatska – Nigerija od 21 sat.

Nedjelja je obiteljski dan, a u Westgateu u nedjelju dođite na druženje sa zvjezdanim gostima. Od 16 sati Westgate preuzimaju zvjezdani likovi iz dalekih galaksija, a tko će izaći kao pobjednik u borbi dobra i zla – odlučit će naši najmlađi posjetitelji za koje smo pripremili i zvjezdane diplome.

Domaći kutak s vama je od petka do nedjelje u Westgateu gdje ćete moći pronaći raznovrsne domaće proizvode lokalnih OPG-ova. Dok roditelji obavljaju shopping, mališani se mogu zabaviti u u Kids World igraonici. U petak od 18 do 20 sati u Kids’ World igraonici u Westgateu sve mališane očekuje edukativna i zabavna kreativna radionica.

Late Night Shopping popusti  očekuju Vas ovog petka 15.06. i subote 16.6. od 17 do 22h, a u nedjelju 17.06. od 17h do 21h.

Povezani Članci

Close