Sport

MAJA BRLENIĆ I JELENA NIŠEVIĆ U ČETVRTFINALU JAKOG TURNIRA U SVETOM KRIŽU ZAČRETJE

 

IVANEC – Maja Brlenić i Jelena Nišević, članice ženskog odbojkaškog kluba Ivanec, sudjelovale su u subotu i nedjelju na 5. Masters turniru Open 2013. održanom u Roses centru u Svetom Križu Začretje, te plasmanom u četvrtfinale postigle značajan uspjeh. Turnir je ujedno bio i službeno, pojedinačno prvenstvo Hrvatske u  ženskoj i muškoj  konkurenciji u odbojci na pijesku.

 

Ivanečke odbojkašice nastupile su u konkurenciji profesionalnih igračica u odbojci na pijesku i bile jedina ekipa koja odbojku na pijesku ne igra profesionalno. U jakoj konkurenciji Ivančanke su u subotu  poražene od para Vitasović-Drviš, prošlogodišnjih vice-prvakinja Hrvatske, s rezultatom 0:2 u setovima, da bi u večernjim satima  u osmini finala prikazale odličnu igru i izborile pobjedu nad parom Barbić-Ravnjak iz Pule sa 2:1 u setovima (10:21, 21:17,15:13).

 

U nedjelju ujutro u četvrtfinalnom meču poražene su od para Kovačić-Ovčina iz Zagreba sa 0:2 u setovima. Tako su članice  Ženskog odbojkaškog kluba Ivanec postigle značajan uspjeh plasmanom među osam najboljih ekipa (parova) u Hrvatskoj, te također stekle  veliko iskustvo za naredna natjecanja u odbojci na pijesku.

Povezani Članci

Close