IzdvojenoSportVijesti

MALI NOGOMET 12-godišnjaci Ivančice drugi na jakom turniru u Podturenu

Nastavljen niz izvrsnih rezultata ivanečkog kluba na zimskim turnirima šire regije

Podturen – Škola nogometa Dinamo-Zelenko organizirala je jubilarni, 10. Dinamo-Zelenko Cup 2019 u malom nogometu za mlađe dobne kategorije.

Igralo se u školskoj sportskoj dvorani Osnovne škole Podturen u pet kategorija, a sa svojim mlađim pionirima, igračima dobnog uzrasta do 12 godina, nastupila je i Ivančica iz Ivanca, te osvojila drugo mjesto.

Ivančica je u skupini odigrala tri utakmice, izgubila od NŠ Medimurje-Čakovec rezultatom 0:1, pobijedila Školu Nogometa Dinamo Zelenika 3 s 8:0 (Nino Možanić i Matija Jug postigli su po 2 gola, Nikola Ravlić, Siniša Hrgar, Gabrijel Hojsak, David Varga po 1) i Školu Nogometa Dinamo Zelenko rezultatom 2:1 golovima Nikole Ravlića i Nine Možanić, te se, kao prva u skupini, plasirala u četvrtfinale.

Ivančica je u četvrtfinalu pobijedila Školu Nogometa Rudar s 1:0 golom Davida Varge, u polufinalu su nakon regularnih 0:0, u izvođenju ‘penala’s 2:0 bili bolji od Škole Nogometa Zelenko, uz istaknutog vratara Erika Miletića, koji je obranio dva ‘kaznena’ udarca.

U finalnoj utakmici Škola Nogometa Međimurje pobijedila je Ivančicu s 3:0 i tako osvojila turnir, dok je mladim Ivančanima pripalo drugo mjesto, što je još jedan u nizu izvrsnih rezultata ivanečkog kluba u mlađim dobnim skupinama.

Za Ivančicu su igrali Erik Miletić, David Varga, Nikola Friščić, Nikola Ravlić, Matija Jug, Nino Možanić, Erik Bencek, Gabrijel Hojsak, Siniša Hrgar, Dorian Sambolec i Roko Lončar.

Tags

Povezani Članci

Close