IzdvojenoSportVijesti

MALI NOGOMET 16 momčadi na 7. ljetnom malonogometnom turniru Žarovnica 2018 – početak u subotu u 16 sati

Igrat će se pod svjetlima reflektora do kasno u noć - titulu pobjednika brani Centar Škudar

Žarovnica – U organizaciji Društva za sport i rekreaciju Žarovnica danas će se na igralištu kod Područne škole odigrati  ‘7. ljetni malonogometni turnir Žarovnica 2018.’

Za nastup na ovom, jednom od najjačih turnira naše regije, prijavilo se čak 16 momčadi, a po završetku roka za prijave sinoć su u nazočnosti organizatora, te voditelja i predstavnika prijavljenih momčadi određeni parovi i satnice utakmica.

Tako će turnir započeti u 16 sati utakmicom Lukrecija – MNK Ljubešćica, a u vremenskim razmacima od pola sata u nastavku dana će igrati Maček Transporti – Šic bar, potom Očura – Centar Škudar, UŠR Višnjica – MNK Drvodjelac, ŠD Remetinec – eFeS, Cvetlin – Bedenec, Zadnja nada – Maja GmBh, a posljednju utakmicu prvog kruga razigravanja započet će u 19:30 sati MNK Žarovnica i DSR Žarovnica.

Drugi krug, odnosno četvrtfinale, u kojemu se sastaju pobjednici navedenih utakmica, započet će iza 20 sati, a sama završnica, odnosno susreti polufinala i finala igrat će se oko ponoći, a ovisno o rezultatima, moguće da se turnir ‘protegne’ i u nedjelju.

Pobjednički tim osvojit će prijelazni i pokal u trajno vlasništvo, te novčanu nagradu, a drugi i treći u poretku primit će pokal i novčane nagrade.

Također, bit će nagrađeni najbolji strijelac i vratar.

Titulu pobjednika brani Centar Škudar

Mobilnu aplikaciju za eivanec preuzmite na linku

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vip_media.zvonimir.eivanec

Povezani Članci

Close