SportVijesti

MALI NOGOMET 22. memorijalni turnir „Tri hrvatska viteza“ u sjećanje na poginule hrvatske branitelje iz Cvetlina – subota, 27. srpnja

Sveta misa za poginule bit će u 11 sati u župnoj crkvi sv. Petra i Pavla u Cvetlinu, nakon čega slijedi polaganje vijenaca na spomen obilježju, koje se nalazi pored crkve

Cvetlin – Udruga za šport i rekreaciju Cvetlin organizira tradicionalni, 22. memorijalni turnir u malom nogometu «Tri hrvatska viteza«, u spomen na poginule hrvatske branitelje iz Cvetlina, Ivana Čižića, Slavka Smiljana i Krešu Šmintića.

Turnir će se održati u subotu, 27. srpnja, s početkom u 16 sati, dok će Sveta misa za poginule biti istog dana u 11 sati u župnoj crkvi sv. Petra i Pavla u Cvetlinu, nakon čega slijedi polaganje vijenaca na spomen obilježju, koje se nalazi pored crkve.

Momčadi svoje sudjelovanje mogu prijaviti do 20 sati u petak, 26. srpnja, nakon čega će na igralištu u Cvetlinu uslijediti izvlačenje parova.

Kotizacija po momčadi iznosi 400 kuna, a dodatne informacije mogu se dobiti kod organizatora, Udruge za šport i kulturu Cvetlin, odnosno na njihovom Facebook profilu, gdje se moguće i najaviti za turnir.

Pobjedniku turnira pripast će prijelazni i pokal u trajno vlasništvo, te novčana nagrada, drugo i trećeplasirana momčad primit će pokal i novčane nagrade, a bit će nagrađeni najbolji vratar i strijelac.

U petak (26. srpnja) od 16 sati igrat će se turnir juniorske dobi, igrača do 19 godina, za kojeg je kotizacija po momčadi 200 kuna.

Tags

Povezani Članci

Close