IzdvojenoSportVijesti

MALI NOGOMET ASO Ponos kod seniora i Športska udruga građana Gornja Šemnica kod veterana pobjednici 15. zimskog turnira u Lepoglavi

Nagrađene su najbolje momčadi i pojedinci...

Lepoglava – U nedjelju je pred oko 350 gledatelja završeno 15. izdanje zimskog turnira u malom nogometu Lepoglava 2019.

Naslov prvaka u seniorskoj konkurenciji osvojila je ekipa ASO Ponos iz Krapine, voditelja Danijela Koprivnjaka, dok je u veteranskoj slavila Športska udruga građana Gornja Šemnica, voditelja Dragutina  Dleska.

Kod seniora u finalnoj utakmici ASO Ponos je svladao Hudek Trgotrans sa 1:0, dok je kod veterana ŠUG Gornja Šemnica pobijedila ekipu MS Interart sa 5:3.

U utakmici za 3. mjesto kod seniora Tornado je svladao ekipu Janke i Marke sa 8:6 i to boljim izvođenjem udaraca sa 7 metara, s obzirom na to da je utakmica u regularnom dijelu završila neriješenim ishodom od 4:4, dok je kod veterana IPA 192 PU Varaždinska bila bolja od DSR Crne mačke sa 4:3.

Prvoplasirana ekipa kod seniora primila je veliki prijelazni pehar, pehar u trajno vlasništvo i 15.000,00 kuna, drugoplasirana pehar i 5.000,00, trećeplasirana pehar i 2.000,00 a četvrtoplasirana također pehar i 1.000,00 kuna.

U konkurenciji veterana prvak je primio veliki prijelazni pehar, pehar u trajno vlasništvo i 5.000,00 kuna, drugoplasirani pehar i 2.000,00, treći pehar i 1.000,00 kuna, te četvrti pehar i 500,00 kuna.

Kod seniora najbolji strijelac turnira je Kristijan Leljak iz ekipe Graditeljstvo Merkaš s 15 pogodaka, najbolji igrač je Saša Hojski iz Tornada, najbolji vratar Alen Đurman iz ekipe Hudek trgotrans, dok je najboljim igračem finalne utakmice kod seniora proglašen Matija Majcenić iz ekipe ASO ponos.

Pehar fair-play primila je ekipa Magoi Drašković.

Nagrade su kod veterana primili Dragutin Dlesk iz ekipe ŠUG Gornja Šemnica i to tri pehara, kao najbolji strijelac s 12 pogodaka, zatim kao najbolji igrač turnira i najbolji igrač finalne utakmice, dok je najboljim vratarom proglašen Danijel Posavec iz ekipe IPA 192 PU Varaždinska.

Pehar za fair play primila je ekipa Zbrda zdola iz Ivanca.

Tijekom finalnog dana odigrane su dvije revijalne utakmice i to između dvije ekipa kadetkinja ŽNK Lepoglave, te utakmica seniorskih ekipa ŽNK Lepoglave i ŽNK Rijeke koja je završila pobjedom ŽNK Lepoglave sa 4:2, uz po dva pogotka Valentine Kupčić i Lorene Lovrić, dok su pogotke za Rijeku postigle Rahela Vege i Vanna Gajić.

Nagrade najuspješnijim ekipama i pojedincima uručili su Marijan Škvarić, gradonačelnik Grada Lepoglave i  Hrvoje Kovač, dogradonačelnik, te Tonko Županić, predsjednik Zajednice sportskih udruga Grada Lepoglave.

Tijekom finalnog dana program je uveličala svojim nastupom lepoglavska Limena glazba, a izvučeno je i 30-etak nagrada za gledatelje, dok je glavu nagradu, skuter dobio Stjepan Martinčević iz Brodarevca.

Foto: Nikola Nišević

Tags

Povezani Članci

Close