MALI NOGOMET Graditeljstvo Merkaš i KIMN & UDVDR Bednja pobjednici turnira u Lepoglavi

Lepoglava – U Lepoglavi je završeno 14. izdanje zimskog otvorenog turnira  u malom nogometu  Lepoglava 2018.

Naslov prvaka u seniorskoj konkurenciji  osvojila momčad Graditeljstvo Merkaš iz Donje Šemnice, a momčad KIMN & UDVDR Bednja – Lepoglava u veteranskoj.

U finalnoj utakmici seniora momčad Graditeljstvo Markaš je pobijedila Tornado iz Lepoglave sa rezultatom 4:3 nakon boljeg izvođenja sedmeraca, s obzirom da je utakmica u regularnom dijelu završila neriješenim rezultatom, 1:1.

U finalnoj utakmici veterana momčad KIMN &UDVDR je svladala Sportsku udrugu građana Gornja Šemnica sa 5:2.

Treće mjesto kod seniora osvojila je momčad KIMN & Prijatelji iz Lepoglave koja je pobijedila Caffe bar K Filipu sa 5:2, a kod veterana momčad Caffe bar Bull iz Klanjca  bila je bolja od momčadi IPA Varaždin sa 4:1.

Program finala upotpunio je nastup limene glazbe Lepoglava, a nakon završetka utakmica, nagrade najboljim pojedincima i momčadima uručili su Marijan Škvarić, gradonačelnik grada Lepoglave, Hrvoje Kovač, dogradonačelnik i Robert Dukarić, predsjednik Gradskog vijeća.

Četiri najbolje momčadi kod seniora i veterana primile su pehare i novčane nagrade, te nagrade sponzora.

Najboljim igračem finala kod seniora je proglašen Renato Rumbak (Graditeljstvo Merkaš), a kod veterana Miljenko Kunštek (KIMN & UDVDR), dok su najbolji igrači turnira kod seniora Dragutin Dlesk (Graditeljstvo Merkaš), a kod veterana Miljenko Kunštek.

Najbolji strijelac turnira u konkurenciji seniora je Saša Hojski sa 10 pogodaka iz momčadi Tornada, a kod veterana Mladen Šerek iz Sportske udruge građana Gornja Šemnica, također sa 10 pogodaka.

Najboljim vratarem turnira  proglašeni su Luka Mikić (KIMN & Prijatelji) kod seniora i Igor Celjak (KIMN&UDVDR) kod veterana.

Pehar fair play kod seniora primila je ekipa Caffe bar k Filipu iz Mihovljana kod seniora, te NK Ivančica kod veterana.

Foto: Dražen Geček

Podijeli preko

Autor

e-Ivanec - Bitno na jednom mjestu!