IzdvojenoSportVijesti

MALI NOGOMET Na memorijalu sjećanja na poginule vukovarske branitelje Tomu Jambora, Josipa Kapustića i Stjepana Vusića sudjeluje 12 momčadi – najviše do sada!

Prvi, subotnji dan turnira započet će u 18 sati na malonogometnom igralištu u Žarovnici

Žarovnica – U restoranu Jak u Žarovnici obavljeno je ždrijebanje skupina na malonogometnom turniru koji se u subotu i nedjelju održava u sklopu 14. memorijala sjećanja na poginule vukovarske branitelje Tomu Jambora, Josipa Kapustića i Stjepana Vusića.

Sudjelovat će ukupno 12 momčadi, koje su raspoređene u 4 skupine po 3.

Prvi, subotnji dan turnira započet će u 18 sati na malonogometnom igralištu u Žarovnici, gdje će biti odigrane sve utakmice po skupinama, koje bi trebale biti okončane do 23:30 sati.

Turnir se nastavlja u nedjelju na igralištu u Jerovcu, gdje će se od 17 sati igrati od četvrtfinala, pa sve do same završnice, koja je predviđena za 21 sat, kada će biti dodijeljene nagrade najboljim momčadima i pojedincima.

Pobjednik turnira osvojit će prijelazni, te pehar u trajno vlasništvo i nogometnu loptu, peharima i prigodnim poklonima bit će nagrađene momčadi koje osvoje drugo i treće mjesto, a četvrtoplasirana primit će spomen-diplomu.

Nagrađeni će biti i najbolji strijelac i golman.

SKUPINE :

A)

1.Drvodjelac Ivanec
2.Mnk Druškovec
3.Ušr Podgorje

B)

1.Jerovec
2.Cojones
3.Brkovi

C)

1.Dšr Lančić-Knapić
2.Mladi Jerovec
3.Mnk Cvetlin

D)

1.Dšr Žarovica
2.IPA PU Varaždinska
3.Ušr Kaniža

Tags

Povezani Članci

Close