SportVijesti

Mali nogomet: Ovog vikenda igra se 36 utakmica na turniru u Vidovcu

Vidovec – U subotu i nedjelju odigrat će se 36 utakmica kategorija pioniri, juniori seniori i veterani razigravanja po skupnama na malonogometnom turniru registriranih klubova u Vidovcu.

U subotu turnir počinje u 13 sati utakmicama pionirske grupe B, u kojima će tri susreta odigrati Lepoglava, a suparnici će joj biti Trnje, Dubravka Zagorac 1 i Sloboda Škola Nogometa 1.

Od 16 sati svoje će utakmice igrati seniori u grupi B, u kojoj se natječu Klenovnik, Mladost Margečan, Budućnost 1 i Polet Tuhovec.

Seniori u grupi A igrat će od 19 sati nadalje, a sučelit će se Rudar 47, Nedeljanec, Plitvica i Sloboda Tužno 1.

—————————————————————————————————————————————————

Kao i u subotu, i u nedjelju će se igrati 18 utakmica, a turnir započinje utakmicom pionira Varteksa 1 i Beretinca iz grupe D, u kojoj još igraju Podravina i Sloboda Tužno.

Po završetku razigravanja u D grupi pionira, svoje će utakmice, u vremenskom periodu od 13 do 15:30 sati u grupi E odigrati juniori Podravine, Varaždina, Klenovnika i Varteksa 1.

Od 16 sati svoje će utakmice igrati veterani Auto Florijanića Telecomm, Varteksa, Plitvice Gojanec i Feliksa Slobode Škole Nogometa.

Planiani završetak u subotu je u 22, a u nedjelju oko 19 sati, nakon čega će biti poznate momčadi koje će se plasirati u drugi krug natjecanja.

Nogomet: Ilustracija

Povezani Članci

Close