SportVijesti

MALI NOGOMET Polet Tuhovec pobjednik 14. Dvoranskog prvenstva kod seniora, Plitvica najbolja među veteranima, a Varteks ima najbolje juniore – Mladost Margečan treće seniorska ekipa

U revijalnoj utakmici devetogodišnjaci Nogometnog centra Vidovec pobijedili su vršnjake Varteksa s 4:2

Vidovec – U dvorani Osnovne škole Vidovec odigrana je završnica 14. Dvoranskog prvenstva za registrirane klubove Županijskog nogometnog saveza Varaždin.

Pobjednik turnira u konkurenciji seniora je Polet Tuhovec 1, koji je u finalu pobijedio Slobodu Školu Nogometa s 3:1, dok je Mladost Margečan osvojila treće mjesto, pobjedom nad drugom momčadi Poleta iz Tuhovca rezultatom 2:1.

Foto: Pan Givova kup 2019

Najbolji igrač seniora je Tom Košćak, najbolji strijelac Danijel Denžić, obojica iz Poleta 1, a za najboljeg vratara izabran je Srećko Čiček iz Mladost Margečan.

Mladost Margečan

U konkurenciji juniora titulu prvaka turnira ponijela je prva ekipa Varteksa, koja je u finalu pobijedila Varteks 2 s 6:0, dok je u susretu za treće mjesto Sloboda Škola Nogometa pobijedila Nogometni centar Novi Marof s 9:2.

Najbolji juniorski igrač je Robert Pakšec iz Varteksa 1, čiji je član i najbolji golman Darko Trstenjak, a najbolji strijelac je David Šmrček iz Slobode Škole Nogometa.

Foto: Pan Givova kup 2019

Pobjednik turnira među veteranima je Plitvica iz Gojanca, koja je u finalu bila bolja od Instalacija Kukec rezultatom 3:2, a treće mjesto osvojio je Auto Florijanić, koja je pobijedio Ivančicu s 4:1.

Najbolji igrač kod veterana je Tomica Ister, najbolji vratar Nikola Ister, obojica iz pobjedničke Plitvice, a najbolji strijelac Antonio Vrček iz ekipe Auto Florijanić.

Foto: Pan Givova kup 2019

U revijalnoj utakmici devetogodišnjaci Nogometnog centra Vidovec pobijedili su vršnjake Varteksa s 4:2.

Tags

Povezani Članci

Close