IzdvojenoSportVijesti

MALI NOGOMET Tornado – Udruga branitelja Bednja pobjednik 15. memorijalnog malonogometnog turnira Tomo Petak Trener i Igor Huđ u Bedencu

Najbolji strijelac turnira s 8 postignutih golova je Ivan Opšivač, a najbolji vratar Kristijan Cingulin, obojica članovi pobjedničke momčadi Tornado - Udruga branitelja Bednja

Bedenec – U Bedencu je odigran 15. memorijalni malonogometni turnir u spomen na Tomu Petaka Trenera i Igora Huđa na kojemu je sudjelovalo osam momčadi.

Igralo se najprije po skupinama, njih dvije sastavljene od po četiri momčadi, a prva i druga i svake od skupina plasirale su se u polufinale.

U prvom polufinalu Tornado – Udruga branitelja Bednja bio je bolji od lanjskog pobjednika turnira Trgovački centri Lexi sa 4:2, a u drugom je, nakon 0:0 u regularnom dijelu, u izvođenju sedmeraca Žarovnica bila uspješnija od  Višnjice sa 2:1.

U utakmici za. 3 mjesto Višnjica je pobijedila Trgovačke centre Lexi sa 3:1, a u finalnoj utakmici Tornado – Udruga branitelja Bednja sa 4:0 pobijedila je Žarovnicu i ‘priskrbila’ si titulu pobjednika turnira.

Tornado
Tornado
Žarovnica
Žarovnica
Višnjica

Najbolji strijelac turnira s 8 postignuti golova je Ivan Opšivač, a najbolji vratar Kristijan Cingulin, obojica članovi pobjedničke momčadi Tornado – Udruga branitelja Bednja.

Kristijan Cingulin – najbolji golman
Ivan Opšivač – najbolji strijelac

Nagrade najboljim momčadima i popjednicima uručio je Stjepan Petak, predsjednik Udruge za kulturu i sport Bedenec.

Mobilnu aplikaciju za eivanec preuzmite na linku

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vip_media.zvonimir.eivanec

Povezani Članci

Close