IzdvojenoSportVijesti

Marko Lančić najbolji ribolovac Lančić Knapića, Luka Hrupek odmah do njega, Ivan Harjač treći

Lančić Knapić – U organizaciji Društva za športsku rekreaciju Lančić Knapić održano je “8. natjecanje u sportskom ribolovu (u lovu ribe udicom na plovak)  – Matišićev bajer 2017.” za članove DŠR Lančić Knapić.

U konkurenciji 23 ribiča, člana DŠR Lančić Knapić, naslov prvaka osvojio je Marko Lančić sa 2,63 kg ulovljene ribe, drugo mjesto osvojio je Luka Hrupek s tek nešto malo manjim ulovom od 2,54 kg, dok je treći bio Ivan Harjač, koji je ulovio 1,41 kg ribe.

Najboljima je pokale uručio predsjednik DŠR Lančić Knapić, Vinko Harjač, svi sudionici su nagrađeni kalendarima, a posebne nagrade organizatora, krigle s pola litra gemišta, primilo je sedam natjecatelja sa najslabijim ulovom.

Više sreće idući puta 🙂

Natjecanje je popratilo vrlo lijepo vrijeme i odlična posjećenost, voditelj i glavni sudac bio mu je Božidar Lančić, a ulovljena riba je nakon vaganja puštena natrag u „Matišićev bajer“.

DŠR Lančić – Knapić zahvaljuje se Sportskom ribolovnom društvu Ivanec na dozvoli za korištenjem „Matišićevog bajera“ za potrebe održavanja ovog natjecanja.

Foto: DŠR Lančić Knapić & Eivanec.com

Povezani Članci

Close