IzdvojenoObrazovanjeVijesti

MATURALAC ‘Sedmaši’ ivanečke osnovne škole na Makarskoj rivijeri – posjetili Aquaticu u Karlovcu, Modro i Crveno jezero kod Imotskog, Split i Solin

Tijekom 'maturalca' obišli su i arheološki muzej Narone u Vidu kod Metkovića, zaplovili na lađama po ušću Neretve, posjetili Baćinska jezera, a na povratku Split i Solin

Učenici sedmih razreda Osnovne škole Ivana Kukuljevića Sakcinskog, Ivanec, na maturalnom su izleti boravili na području  Makarske rivijere, sa smještajem u Podgori.

Putem do odredišta stali su u muzeju slatkovodnih riba, karlovačkoj Aquatici, a po dolasku u Podgoru smjestili se u hotel, te na obližnjoj plaži ‘obavili’ prvo kupanje.

U sklopu ‘maturalca’ posjetili su i Imotski, te  Modro i Crveno jezero, gdje su saznali neke važne činjenice o tim prirodnim fenomenima.

Tijekom ‘maturalca’ obišli su i arheološki muzej Narone u Vidu kod Metkovića, zaplovili na lađama po ušću Neretve, posjetili Baćinska jezera, a na povratku Split i Solin, te saznali nešto više o njihovim antičkim lokalitetima.

Foto: OŠ Ivanec

Tags

Povezani Članci

Provjerite Također

Close
Close