GlazbaZabava

MetalDays 2016. potvrdio nastup čak 77 bendova – novost Obiteljski kamp

Tolmin – Slovenski heavy metal & rock festival MetalDays, jedan od najvećih u regiji, za svoje je 13. izdanje najavio čak 77 bendova, više nego ikada u povijesti ‘u jednom naletu’.

Uz veliki broj provjerenih metal imena poput At The Gates, Blind Guardian, Testament, Exodus, Marduk ili Orphaned Land, nastupit će i nekolicina odličnih rock bendova, poput Electric Wizard ili Graveyard, a svoje su mjesto među elitom pronašli i hrvatski metalci Infernal Tenebra.

Uz ranije potvrđene Kreator, Septicflesh, Krisiun, Insomnium, Einherjer ili Serenitiy, line-up za ediciju 2016. bit će jedan od najjačih, te svakako stilski najraznolkijih, u kojem će ljubitelji svih podžanova metala i rocka imati prigodu pronaći nešto po svom ukusu.

Svoju, ionako raznoliku ponudu, festival je obogatio Obiteljskim kampom, koji će od prostora festivala biti udaljen nekoliko minuta vožnje. Prijevoz na festival, kao i povratak u Obiteljski kamp bit će organiziran, kao i čuvanje i skrb za djecu, s obzirom da će se u sklopu Obiteljskog kampa nalaziti dječji vrtić.

Prodaja ulaznica za Obiteljski kamp kreće 1. prosinca.

Festival se održava od 24.-30. srpnja 2016. u Tolminu, sve bendove koji nastupaju, kao i ostale važne informacije mogu se pronaći na službenoj stranici festivala (http://metaldays.net).

Cijena festivalske ulaznice je 135 eura, a Fan paket, koji sadrži festivalsku ulaznicu i majicu, košta 145 eura (http://www.mhshop-online.com/Shop/Category/1386/metaldays-2016).

Povezani Članci

Provjerite Također

Close
Close