GlazbaIzdvojenoVijesti

MIND RELEASE Mladi ivanečki rockeri imaju novi album – snimljen i video spot za pjesmu „Tri sestre“

„Puni krug“ sadrži šest pjesama i dva instrumentala, a u odnosu na ranije, zvuk im je progresivniji i žešći

Ivanec – Ivanečki rock sastav Mind Release objavio je novi album autorskih pjesama imena „Puni krug“

Originalnu postavu benda, koja je nepromijenjena od 2014. godine kada je bend osnovan, sastoji se od Marka i Luke Friščića te Karla Severa i Ivana Stanka.

Mind Release

Prvi javni nastup došao je godinu dana kasnije u Varaždinu te istim tempom nastavili u Pregradi, Prudnicama, a godinu završili nastupom u ivanečom Rock Club-u ”Baza dvojka” – što je od tada već preraslo u tradiciju.

Tijekom 2015. godine smanjili su broj nastupa i radili na svojim autorskim pjesmama za album nazvan „Galerija emocija“, u potpunosti produciran od strane samog benda.

Koncem 2015. godine javnost je po prvi puta mogla čuti svih šest autorskih pjesama, a bend je krenuo u kratku turneju povodom promocije albuma.

Godinu nakon te javnost ‘vidjela’ je najmanji broj nastupa – djelomično zbog raznih obveza, a djelomično zato što je bend započeo rad na sljedećem autorskom projektu – albumu „Puni krug“, koji je objavljen ovih dana.

„Puni krug“ sadrži šest pjesama i dva instrumentala, a u odnosu na ranije, zvuk im je progresivniji i žešći, tekstovi i glazba puniji i zaokruženiji, a produkcija na znatno višoj razini.

Za prvi singl s albuma, pjesmu „Tri sestre“, dečki su snimili i spot.

Album se može nabaviti kod članova benda, na Bandcamp i službenoj web stranici.

Tags

Povezani Članci

Close