Sport

MNK Jerovec prvak regije sjever

 

Jerovec – U susretu posljednjeg, 13. kola Regionalne malonogometne lige, juniori MNK Jerovec su kao vodeća ekipa lige trebali gostovati u Zagrebu kod posljednjeplasiranog MNK Zagreb, no kako Zagrepčani nisu organizirali domaćinstvo, utakmica je registrirana rezultatom 3:0 u korist Jerovca.

 

U drugom susretu koji je odlučivao o raspletu na samom vrhu tablice, Alumnus je na gostovanju kod Rugvice slavio rezultatom 4:2. Takvim je raspletom MNK Jerovec i službeno postao prvak jer je osvojio 30 bodova kao i MNK Alumnus, no s obzirom da je u međusobnom srazu Jerovec slavio sa 8:2, pripala mu je prva pozicija.

 

Kao dvije prvoplasirane ekipe, Jerovec i Alumnus, plasirale su se među osam najuspješnijih u Hrvatskoj, te kvalificirali za završni Final Eight turnir, za čije domaćinstvo uprava MNK Jerovec najavljuje kandidaturu.

 

U ovom velikom uspjehu sudjelovali su:

 

Predsjednik kluba: Tomislav Plahtarić

Tajnik: Nino Brezovec

Članovi Izvršnog odbora: Mario Canjuga, Darko Gladović

Stručni stožer: Milan Bubnjar, Siniša Matuza, Matija Belcar, Mladen Andreić

Logistička podrška: Zlatko Božinić, Krunoslav Jagić, Mladen Mikić

Klupski liječnik: Katarina dr. Bošković

Mjeritelji vremena: Martina Habun, Marina Kušter, Veronika Štefanko, Elizabeta Kušteljega

 

Igrači: Emanuel Andreić, Marko Maloić, Tomislav Jagić, Danijel Medved, Matija Bregović, Andreas Brlečić, Matej Šagij, Tomislav Herceg, Filip Grđan, Nikola Božinić, Andrej Lončar, Mihael Mikić, Antonio Kolarek, Luka Švetak, Mihael Knezoci, Dino Papec, Alen Lončar, Goran Kundija, te kapetan i najbolji strijelac Darko Jagić.

 

Foto: Facebook

Povezani Članci

Close