InfoIzdvojenoNašim krajem

MO JEROVEC GORNJI I DONJI Protiv uvođenja naplate odvoza komunalnog otpada mještanima na području naselja Jerovec

Donesen je zaključak da kućanstva s područja naselja Jerovec trebaju i nadalje, do trenutka zatvaranja odlagališta u Jerovcu, biti oslobođena plaćanja odvoza otpada

U Jerovcu su se sastali predstavnici Mjesnih odbora Jerovec Donji i Gornji te jednoglasno iskazali protivljenje uvođenju naplate odvoza komunalnog otpada na području naselja Jerovec.

Donesen je zaključak da kućanstva s područja naselja Jerovec trebaju i nadalje, do trenutka zatvaranja odlagališta u Jerovcu, biti oslobođena plaćanja odvoza otpada, iz razloga smanjenja kvalitete života građana zbog blizine odlagališta i prometovanja vozila za tu svrhu.

U narednom razdoblju provest će se informiranje stanovnika Jerovca o novonastaloj situaciji, te će se organizirati zbor građana u terminu mogućnosti odaziva gradonačelnika, što će se dogovoriti službenim putem.

Podsjećamo, o toj se temi nedavno raspravljalo na sjednici Gardskog vijeća Grada Ivanca (http://eivanec.com/gradsko-vijece-ivanec-zbrinjavanje-otpada-kljucna-tema-sjednice/).

Foto: Marko Rogina

Mobilnu aplikaciju za eivanec preuzmite na linku

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vip_media.zvonimir.eivanec

Povezani Članci

Close