InfoIzdvojenoUdruge

Motomrazice i motomrazevi djecu u Bednji, Lepoglavi i Ivancu darivali sa 850 slatkih paketića

Ivanec – Članovi Moto kluba Jal Ivanec i ove su godine obradovali mališane s područja Bednje, Lepoglave i Ivanca, koji su dio nedjeljnog prije i poslijepodneva proveli u društvu simpatičnih ‘bakica’, ‘djedica’ i njihovih motora.

Naime, tridesetak ‘motomrazica’ i ‘motomrazova’ darivalo je najmlađe sugrađane poklon paketima, a oni su se, osim darovima, obradovali i modernim ‘vozilicama’ kojima su se, umjesto tradicionalnim saonicama, do njih dovezli popularni ‘mrazeki(ce)’.

Djeca su tom prigodom mogla i razgledati, ali i uz pomoć odraslih nakratko sjesti na motore, što ih je posebno razveselilo.

Osim mališana, u programu su uživali i njihovi roditelji, djedovi i bake, te svi zainteresirani građani koji su se na završnici ovogodišnje manifestacije na prepunoj ivanečkoj špici, uz tople napitke, kuhano vino i čaj, družili oko pola sata.

Prije Ivanca, moto-mrazevi obradovali su djecu na središnjem bednjanskom trgu, te kod Osnovne škole u Lepoglavi.

U suradnji s Gradom Ivancem, Gradom Lepoglava i Općinom Bednja, a uz pomoć donacija, te vlastitih sredstava, u MK Jal prikupili su oko 850 darova koje su podijelili razdraganoj djeci.

Svoj put motomrazevi i mrazice okončali su druženjem u ivanečkom rock klubu Baza Dvojka.

Povezani Članci

Close