SportVijesti

Nagrada za trud i rezultate: Ženskom odbojkaškom klubu Ivanec službeno uručene medalje i pehari

Sva natjecanja mlađih dobnih uzrasta održana su u ligi Varaždinske, Međimurske i Krapinsko-zagorske županije

Ženski odbojkaški klub Ivanec na nedavno održanoj Skupštini odbojkaškog saveza Varaždinske županije održane u izletištu Jelenice primio je pehare i medalje za rezultate svojih dobnih uzrasta u prvenstvenoj sezoni 2019./2020.

S obzirom na to da je odluka saveza bila da svaki odbojkaški klub organizira podjelu uručenja medalja i pehara zasebno, tako je i Ženski odbojkaški klub Ivanec to realizirao na treningu svojih ekipa krajem proteklog tjedna.

Sva natjecanja mlađih dobnih uzrasta održana su u ligi Varaždinske, Međimurske i Krapinsko-zagorske županije, a ŽOK Ivanec osvojio je prvo mjesto u mini-odbojci u Prvoj ligi, u maloj odbojci prvo mjesto u Prvoj  ligi i drugo mjesto u Drugoj ligi.

Od ostalih pehara tu je osvajanje prvog mjesta treće ekipe u Trećoj hrvatskoj odbojkaškoj ligi-skupina „B“ i treće mjesto  druge ekipe u skupini „A“.

Pehare i medalje igračicama Ženskog odbojkaškog kluba Ivanec uručio je Vladimir Grudenić, predsjednik ŽOK-a Ivanec i dopredsjednik Odbojkaškog saveza Varaždinske županije.

Marina Grudenić

Foto: Marina Grudenić

Tags

Povezani Članci

Close