SportVijesti

Najava sportskih događanja za vikend

Nogomet – Nakon četveromjesečne pauze ovog se vikedna nastavlja prvenstvo u 1. Županijskoj nogometnoj ligi Varaždin. Nogometaši Ivančice su u nedjelju s početkom u 15 sati na Gradskom stadionu u Ivancu domaćini Slogi iz Slokovca. U istom terminu Mladost Margečan je gost vodećeg Nedeljanca, a Rudar 47 u Donjem Ladanju domaćin Obreši. Predigre ovih utakmica bit će ogledi pionirskih uzrasta.
Jesenski naslov osvojio je Nedeljanec sa 33 boda, Mladost Margečan je na 6. mjestu sa 18 bodova, a Rudar 47 i Ivančica su na 11. i 12. mjestu sa po 11 osvojenih bodova.
Nogometnu sezonu u Ivancu otvorit će juniori Ivančice koji su u subotu u 15 sati na igralištu u Ivancu domaćini vršnjacima slokovečke Sloge, a u istom terminu igraju i juniori Nedeljanca i Mladosti Margeča, te Rudara 47 i Obreši.

Rukomet – Rukometna momčad Ivančice u subotu odlazi u Našice gdje s drugom momčadi Našica igra prvenstvenu utakmicu 17. kola Druge hrvatske rukometne lige Sjever.Utakmica počinje u 18 sati.
Ivančica se nalazi na četvrtom mjestu prvenstvene tablice sa 20 osvojenih bodova, druga momčad Nexe je deseta sa 10 bodova dok je Vidovec vodeća momčad lige sa 28 bodova.
Rukometna momčad Concordie iz Lepoglave u subotu odlazi u Ivansku gdje s momčadi Ivanske igra prvenstvenu utakmicu 17. kola Treće hrvatske rukometne lige Sjever. Utakmica počinje u 18 sati i 30 minuta.
Ženska rukometna ekipa Ivanca igra u nedjelju s ekipom Preloga prvenstvenu utakmicu 10. kola Treće hrvatske rukometne lige Sjever. Utakmica se igra u dvorani srednje škole Ivanec s početkom u 10 sati i 30 minuta.Ulaz na utakmicu je slobodan.

Odbojka – Ženska odbojkaška ekipa Ivanca u subotu odlazi u Dugu Resu gdje s ekipom Mladosti igra prvenstvenu utakmicu 6. kola doigravanja Druge hrvatske odbojkaške lige Centar za poredak od 7.-do 12. mjesta. Utakmica se igra s početkom u 17.00 sati. Nakon ovog vikenda slijedi stanka u prvenstvu zbog Uskrsnih blagdana, a ivanečke odbojkašice zatim 2. travnja igraju slijedeću utakmicu i to u Ivancu sa ekipom Petrinje. Navedena utakmica igra se u dvorani osnovne škole Ivanec s početkom u 18 sati i 30 minuta.
Druga ženska odbojkaška ekipa Ivanca u subotu odlazi u Lepoglavu gdje s ekipom Lepoglave igra prvenstvenu utakmicu 16.kola Treće hrvatske odbojkaške lige Centar, skupine Sjever. Utakmica se igra u dvorani osnovne škole Lepoglava s početkom u 17 sati i 30 minuta. Ekipa Ivanca nalazi se na osmom mjestu prvenstvene tablice sa 12 osvojenih bodova, Lepoglava je šesta sa 16, dok je Štrigova vodeća ekipa lige sa 44 boda.

Kuglanje – Utakmicama posljednjeg, 22. kola, ovog se vikenda završavaju prvenstva u 2. i 3. hrvatskoj kuglačkoj ligi sjever. Kuglači Ivančice će utakmicu zadnjeg kola 3. hrvatske lige sjever – Zona zapad protiv Elektre igrati u petak u 17:30 sati na Kuglani 2 u Križevcima. Vodeća momčad lige i siguran prvak je Podravka sa 38 osvojenih bodova, a Ivančica je na začelju sa osam.
U subotu, s početkom u 17:30 sati Lepoglava je u susretu 22. kola 2. hrvatske kuglačke lige sjever na kuglani Drava u Varaždinu domaćin Cesti. U toj će utakmici Lepoglavčani i službeno potvrditi naslov prvaka koji im jamči ulazak u doigravanje za plasman u prvu ligu. Lepoglava je vodeća sa 34 osvojena boda, a četiri manje ima drugoplasirani Zanatlija Sisak.

Povezani Članci

Provjerite Također

Close
Close