SportVijesti

Najava sportskih zbivanja ovog vikenda

Nogomet – U subotu i nedjelju igraju se susreti posljednjeg, 13. kola jesenskog dijela prvenstva u prvoj Županijskoj ligi nogometnog saveza Varaždin. Ivančica je u subotu od 14 sati na gradskom stadionu u Ivancu domaćin Obreši iz Svetog Ilije, a u nedjelju od 14 sati igraju Mladost Šemovec i Mladost Margečan, te Orač i Rudar 47. Predigre seniorskim, bit će utakmice pionira Ivančice i Obreši, Mladosti Šemovec i Mladosti Margečan, te Orača i Rudara 47.
Posljednje jesensko kolo A pionirske lige HNS – a Središta sjever igrat će tri mlada uzrasta Ivančice, koji će se u subotu na gradskom stadionu u Ivancu sastati s vršnjacima iz Varaždina, s početkom prve utakmice u 10 sati.

Rukomet – Rukometna momčad Ivančice u subotu odlazi u Garešnicu gdje s ekipom Garešnice igra prvenstvenu utakmicu 7. kola Druge hrvatske rukometne lige Sjever. Utakmica počinje u 20.00 sati a to je ponovno derbi utakmica kola u kojoj se sastaju prvoplasirana momčad domaćina i Ivančica koja sa 10 bodova dijeli drugo mjesto sa Vidovcem. Vodeća Garešnica ima 11 bodova.
Ženska rukometna ekipa Ivanca igra u subotu sa Ludbregom prvenstvenu utakmicu 4. kola Treće hrvatske rukometne lige Sjever. Utakmica se igra u dvorani srednje škole Ivanec s početkom u 19.00 sati, a ulaz na utakmicu je slobodan.

Košarka – Košarkaška momčad Ivančice sutra, u subotu igra sa Radnikom iz Križevaca prvenstvenu utakmicu 6.kola A-2 hrvatske košarkaške lige Sjever. Utakmica se igra u dvorani srednje škole Ivanec s početkom u 17.00 sati ,a ulaz na utakmicu je slobodan. Momčad Radnika je vodeća na prvenstvenoj tablici sa 10 osvojenih bodova a Ivančica je peta sa 8 bodova koliko imaju i trećeplasirani Grafičar, četvrti Podravac i šesti Bjelovar.

Košarkaška momčad Lepoglave u subotu je domaćin Kotoribi u prvenstvenoj utakmici 4. kola C lige košarkaškog saveza Međimurske županije. Utakmica se igra u dvorani osnovne škole Lepoglava s početkom u 18.00 sati.
Kadetska momčad Lepoglave također u subotu igra s varaždinskom Vindijom prvenstvenu utakmicu 2. kola kadetske lige.Početak utakmice je u 15 sati i 30 minuta .

Dvije mlađe košarkaške momčadi Ivančice ovog vikenda igraju prvenstvene utakmice i to momčad U -12 u subotu odlazi u Nedelišće gdje s Nedelišćem igra prvenstvenu utakmicu 2. kola Lige U-12 košarkaškog saveza Međimurske županije. Utakmica se igra u dvorani sportsko gimnastičkog centra Aton a počinje u 11.00 sati.
Momčad mlađih kadeta Ivančice u nedjelju odlazi u Mursko Središće gdje sa Rudarom igra odgođenu prvenstvenu utakmicu 1. kola .Utakmica počinje u 10 sati i 30 minuta .

Odbojka – Ženska odbojkaška ekipa Ivanca igra u nedjelju sa drugom ekipom Varaždin Volley prvenstvenu utakmicu 4. kola Druge hrvatske odbojkaške lige Centar za seniorke. Utakmica se igra u dvorani osnovne škole Ivanec s početkom u 11.00 sati. Ulaz na utakmicu je slobodan. Domaća ekipa u utakmicu ulazi s ciljem da ostvari prvu pobjedu u Drugoj hrvatskoj ligi.
Druga ženska seniorska odbojkaška ekipa Ivanca, u subotu odlazi u Mursko Središće gdje s ekipom Plavi iz Peklenice igra prvenstvenu utakmicu 4. kola Treće hrvatske odbojkaške lige centar, skupine Sjever. Utakmica se igra u dvorani osnovne škole u Murskom Središću s početkom u 16 sati i 30 minuta .

Mali nogomet – U malonogometnoj ligi grada Lepoglave u nedjelju se u sportskoj dvorani osnovne škole igraju utakmice posljednjeg,11. kola malonogometne lige grada Lepoglave . Početak je u 9.00 sati kada se sastaju Purga i RM Bednja, a ostali parovi su : u 9 sati i 50 minuta CB The Best-Očura , u 10.40 Gregur invest –USR Vil Vul, u 11.30 sati MNK Drvodjelac –Cojones, u 12.20 MV autodijelovi &Matteo pizzeria –Caffe bar &Noćni bar Space , a posljednja utakmica počinje u 13 sati i 10 minuta između Drvodjelac pilane i Trgovačkog centra Lexi.
U malonogometnoj ligi općine Maruševec u nedjelju se igraju utakmice 13. kola .Igra se ukupno sedam utakmica od kojih utakmica Jorgovani-Čalinec počinje u 9.00 sati a preostalih šest u 10.00 sati.Parovi su:Koretinec-Enigma, Ladanje –Brodarevec,Ločnjak-Novaki, Novaki I –Kapla,Gmajna –MNK Druškovec i Biljevec –Neptun.Cerje je slobodno.

Kuglanje – Susretima 7. kola nastavljaju se natjecanja u 2. i 3. hrvatskoj kuglačkoj ligi sjever, u kojima nastupaju kuglači Lepoglave i Ivančice. Kuglači Ivančice tako će u subotu, s početkom u 15:00 sati, na kuglani dvorane Drava u Varaždinu u 7. kolu 3. kuglačke lige sjever biti domaćini ekipi MIV Varaždin.
A trenutno prvoplasirana ekipa 2. hrvatske kuglačke ligi sjever, Lepoglava, igrat će u, također u subotu, s početkom u 17:30 sati u dvorani Drava u Varaždinu, svoj susret 7. kola 2. Kuglačke lige sjever s Koprivnicom.

Povezani Članci

Provjerite Također

Close
Close