SportVijesti

Najava sportskih zbivanja ovog vikenda

Rukomet – Rukometni klub “Ivančica” iz Ivanca u okviru 10. kola 2. Hrvatske rukometne lige “Sjever”, u ivanečkoj srednjoškolskoj sportskoj dvorani s početkom u 19 sati sutra igra utakmicu sa ekipom “Viro Virovitica”.
Lepoglavska Concordija gostuje u Grubišnom polju kod ekipe Ilove u utakmici 9. kola 3. Hrvatske rukometne lige Sjever. Utakmica počinje u 18 sati.
Ženska rukometne ekipa Ivanca na zamolbu varaždinske ekipe Koka II odgodila je prvenstvenu utakmicu posljednjeg, 7. kola jesenskog dijela prvenstva Treće hrvatske rukometne lige Sjever. Utakmica se trebala igrati ove subote u dvorani srednje škole Ivanec, a novi termin odigravanja odrediti će voditelj lige.

Košarka – Košarkaška momčad Ivančice je prema rasporedu trebala danas u Ludbregu igrati sa Grafičarom prvenstvenu utakmicu posljednjeg, 9. kola jesenskog dijela prvenstva A-2 hrvatske košarkaške lige Sjever. Međutim, navedena utakmica je odgođena i igrati će se 12. prosinca u Ludbregu.
Košarkaši Lepoglave u 7. kolu C lige Košarkaškog saveza Međimurske županije nadolazećeg vikenda putuju na gostovanje k ekipi Donjeg Kraljevca. Utakmica se igra s početkom u 17 sati.

Odbojka – Prva seniorska ekipa ivanečkih odbojkašica odlaze u 7. kolu 2. Hrvatske odbojkaške lige Sjever na gostovanje k ekipi Čakovca. Utakmica počinje u 19 sati i 45 minuta, a druga ekipa u 7. kolu 3. Hrvatske odbojkaške lige Sjever u dvorani osnovne škole u Ivancu ugostiti će u nedjelju ekipu Lepoglave. Utakmica počinje u 11 sati.

Kuglanje – Susretima 9. kola nastavljaju se natjecanja u 2. i 3. hrvatskoj kuglačkoj ligi sjever, u kojima igraju kuglači Lepoglave i Ivančice. Drugoplasirana ekipa Lepoglave tako će u susretu 9. kola 2. hrvatske kuglačke lige sjever u subotu, s početkom u 13 sati u Novskoj biti gost Beline. Kuglači Ivančice će u 3. ligi, u subotu, s početkom u 17:30 sati, na kuglani Drava u Varaždinu biti domaćin Obrtniku iz Oroslavja.

Mali Nogomet – U malonogometnoj ligi grada Lepoglave u nedjelju se u dvorani osnovne škole Lepoglava igraju utakmice 3. kola Kupa . Početak je u 9.00 sati kada igraju Purga-MV autodijelovi &Matteo pizeria , a ostali parovi su : u 9.50 sati CB &NB Space –Očura , u 10.40 Cojones-Gregur invest , u 11.30 USR Vil Vul –Drvodjelac pilana , u 12.20 CB The Best –RM Bednja i posljednja utakmica u 13 sati i 10 minuta MNK Drvodjelac –Trgovački centri Lexi.

Povezani Članci

Close