SportVijesti

Najava sportskih zbivanja ovog vikenda

Rukomet – Rukometna momčad Ivančice u subotu odlazi u Ludbreg gdje s momčadi Ludbrega igra prvenstvenu utakmicu posljednjeg, 11. kola jesenskog dijela prvenstva Druge hrvatske rukometne lige Sjever. Utakmica počinje u 16.00 sati, a sastaju se četvrto plasirana Ivančica koja ima 14 bodova i Ludbreg koji se nalazi na 11. mjestu prvenstvene tablice sa 3 osvojena boda.

Ženska rukometna ekipa Ivanca u subotu igra sa drugom ekipom varaždinske Koke prvenstvenu utakmicu posljednjeg, sedmog kola jesenskog dijela Treće hrvatske rukometne lige Sjever. Utakmica se igra u dvorani srednje škole Ivanec s početkom u 18.00 sati.

Košarka – Košarkaška momčad Ivančice u subotu odlazi u Ludbreg gdje s momčadi Grafičara igra prvenstvenu utakmicu posljednjeg, 9. kola jesenskog dijela prvenstva u A-2 hrvatskoj košarkaškoj ligi Sjever. Utakmica počinje u 18 sati i 30 minuta. Ivančica se nalazi na sedmom mjestu prvenstvene tablice sa 11 osvojenih bodova, dok je Grafičar četvrti sa 14 bodova.

Košarkaška momčad Lepoglave u subotu igra sa Petrijancem prvenstvenu utakmicu 8. kola C lige košarkaškog saveza Međimurske županije. Utakmica se igra u dvorani osnovne škole Lepoglava s početkom u 17 sati i 30 minuta.
Kadetska momčad Lepoglave, također u subotu igra s Čakovcem prvenstvenu utakmicu 4. kola Kadetske košarkaške lige. Utakmica se igra u Lepoglavi s početkom u 15 sati i 30 minuta.

Odbojka – Dvije ženske odbojkaške ekipe Ivanca nastavljaju s odigravanjem prvenstvenih utakmice 8. kola. Prva seniorska ekipa u subotu odlazi u Vrbovec gdje s ekipom Vrbovca igra prvenstvenu utakmicu Druge hrvatske odbojkaške lige Centar, a utakmica počinje u 16 sati i 30 minuta.
Druga ženska ekipa je domaćin ekipi Centrometala iz Črečana a navedena utakmica Treće hrvatske odbojkaške lige Centar, skupine Sjever se igra u nedjelju u dvorani osnovne škole Ivanec s početkom u 11.00 sati.

Kuglanje – Susretima pretposljednjeg, 10. kola prvog dijela prvenstva, nastavljaju se natjecanja u 2. i 3. hrvatskoj kuglačkoj ligi sjever, u kojima igraju kuglači Lepoglave i Ivančice. Drugoplasirana ekipa Lepoglave tako će u susretu 10. kola 2. hrvatske kuglačke lige sjever u subotu, s početkom u 17:30 sati u Varaždinu, na kuglani Drava, biti domaćin ekipi Slavonije Beline. Kuglači Ivančice će u 3. ligi, također u subotu, s početkom u 15 sati, na kuglani SRC Mladost u Čakovcu biti gosti Prosvjetara.

Mali nogomet – U nedjelju se u dvorani osnovne škole Lepoglava igraju utakmice 4. kola natjecanja lige kupa grada Lepoglave u malom nogometu. Početak je u 9. 00 sati kada igraju Purga –Očura, a ostali parovi su: u 9 sati i 50 minuta MV autodijelovi & Matteo pizzeria – Gregur invest, u 10.40 CB &nb Space –Cojones, u 11.30 sati USR Vil Vul –RM Bednja, u 12.20 sati Drvodjelac pilana – Trgovački centri Lexi i posljednja utakmica u 13 sati i 10 minuta CB The Best – MNK Drvodjelac.

U subotu započinje Zimska malonogometna liga općine Maruševec. Liga broji ukupno 15 momčadi koje su podijeljene u četiri skupine i to skupina A, B i C, broje po četiri momčadi, dok skupina D ima 3 momčadi. Igraju se utakmice 1. kruga, početak turnira je u 14.00 sati utakmicom između Kaple i Ločnjaka, a satnica i ostali parovi su: u 15 sati Koretinec –Enigma, u 16 Gmajna –Druškovec, u 17 sati Novaki –Brodarevec, u 18 Neptun –Ladanje, u 19 Čalinec –Cerje i posljednja utakmica počinje u 20.00 sati Novaki 1 – Jorgovani.

Sport i rekreacija – Planinarski klub Ivanec u nedjelju u prostorijama Info punkta u Prigorcu organizira tradicionalnu 6. Planinarsku noć s početkom u 16.00 sati. Sam program počinje u 17.00 sati i to kratkim osvrtom na planinarsku 2015. godinu, zatim u 18.00 sati slijedi proglašenje najboljih fotografija u kategoriji planinarskog kluba Ivanec, a zatim dodjela priznanja Hrvatskog planinarskog saveza zaslužnim članovima Planinarskog kluba Ivanec. Nakon toga je proglašenje najboljih fotografija u otvorenoj kategoriji i podjela nagrada. Prijave i dodatne informacije mogu se dobiti kod Nikole Niševića na broj mobitela 091/ 544-6219.

Udruga za šport i rekreaciju “Sport za sve” Višnjica organizira u nedjelju, 8. memorijalni stoloteniski turnir “Dragutin Hočuršćak”. Turnir se igra u muškoji i ženskoj konkurenciji. Počinje u 15 sati u školskoj – sportskoj dvori OŠ Izidora Poljaka u Višnjici. Prijave za turnir, uz kotizaciju od 20 kuna, primaju se na dan turnira do njegova početka u 15 sati. Organizatori su za najbolje sudionike osigurali vrijedne nagrade u obje kategorije.

Povezani Članci

Close