GospodarstvoInfoPoljoprivredaZanimljivosti

NASTAVAK SURADNJE Podravka Kalnik Varaždin organizira prezentaciju svojih potreba vezano uz Sporazum o suradnji Ministarstva hrvatskih branitelja i Podravke

Sporazum o suradnji sklopljen je 2017. godine radi lakšeg plasmana proizvoda nastalih u braniteljskim zadrugama i OPG-ovima hrvatskih branitelja

Varaždin – U četvrtak, 30. siječnja, s početkom u 12 sati u Podravkinoj tvornici KALNIK u Varaždinu održat će se prezentacija Podravke vezano uz Sporazum o suradnji Ministarstva hrvatskih branitelja i Podravke.

Sporazum o suradnji sklopljen je 2017. godine radi lakšeg plasmana proizvoda nastalih u braniteljskim zadrugama i OPG-ovima hrvatskih branitelja za razdoblje od 2018. do 2020. godine.

Podravka će predstaviti vrste, količine i otkupne cijene za kulture koje Podravka treba za proizvodnju svojih proizvoda.

Cilj provedbe prezentacije je uključivanje hrvatskih branitelja u eventualnu proizvodnju voća, povrća i žitarica tj onih kultura koje Podravka treba za proizvodnju svojih proizvoda.

Nakon završene prezentacije otvara se rasprava gdje prisutni mogu postavljati pitanja.

Na prezentaciju su pozvani hrvatske branitelji koji se već bave ili se imaju namjeru baviti uzgojem poljoprivrednih kultura, a zanima ih mogućnost plasmana njihovih proizvoda Podravci.

Tags

Povezani Članci

Close