InfoUdrugeZanimljivosti

NEZAVISNA UDRUGA MLADIH Samo jedna ekipa pobjegla iz escape rooma „Pavlini”

Sve su ekipe pokazale vještine i snalaženje s nimalo jednostavnim zagonetkama mladih Lepoglavčanki i Lepoglavčana

U rekordnom roku razgrabilo se 20 termina novog escape rooma u organizaciji Nezavisne udruge mladih, a samo je jedna ekipa bila dovoljno brza i spretna kako bi iz njega uspjela pobjeći!

Pošlo je to za rukom Marku Žuličeku i Marinu Dubovečaku koji su organizatore sve do zadnje minute držali u neizvjesnosti. Valjda se dečkima toliko svidio escape room da na kraju nisu htjeli pobjeći.

Pobjednici će uživati u nagradi koju je osigurala Pizzeria Pavlini iz Lepoglave.

Escape room „Pavlini“ aktivnost je Nezavisne udruge mladih koja se provodila od 27. 2. do 1. 3. u pavlinskom samostanu u Lepoglavi. Lokacija za provedbu aktivnosti sasvim je sigurno osigurala jači i bolji doživljaj, a sudionici su rješavanjem zagonetki i otkrivanjem tragova istovremeno naučili poneku zanimljivost iz bogate povijesti i kulturne baštine grada Lepoglave.

Sve su ekipe pokazale vještine i snalaženje s nimalo jednostavnim zagonetkama mladih Lepoglavčanki i Lepoglavčana, a neke od njih su bile samo na korak do bijega.

Više sreće drugi put, a ako ne želite propustiti nove zanimljive aktivnosti Nezavisne udruge mladih ili pak novi escape room, pratite ih na Facebooku, Instagramu ili na www.num.hr.

Foto: NUM

Tags

Povezani Članci

Close