InfoUdruge

NEZAVISNA UDRUGA MLADIH U sklopu projekta „Ostvari svoj potencijal“ u petak se predstavlja knjiga „Pank poduzetnici“ autora Roberta Posavca

Riječ je o prvoj hrvatskoj knjizi o društvenom poduzetništvu i borbi za humaniju ekonomiju

Lepoglava – Petak je u Lepoglavi rezerviran za nastavak projekta „Ostvari svoj potencijal“ kojeg provodi Nezavisna udruga mladih, a sufinanciran je sredstvima Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva.

Projekt ide dalje predstavljanjem knjige „Pank poduzetnici“ autora Roberta Posavca koji vas u Lepoglavi čeka ovog petka, 24. 5., u čitaonici Gradske knjižnice Ivana Belostenca od 19 sati.

Riječ je o prvoj hrvatskoj knjizi o društvenom poduzetništvu i borbi za humaniju ekonomiju koja prati 15 godina rada ACT grupe iz Čakovca, iz koje se sve o navedenoj temi saznaje na temelju stvarnih primjera dvojice prijatelja, nekadašnjih aktivista, a danas poduzetnika, koji su pokrenuli desetke inicijativa, provodili različite programe i projekte te osnivali društvena poduzeća koja dan danas uspješno djeluju.

Da ne bi sve bilo tako bajno, u knjizi se otvoreno govori i o pogreškama koje su sastavni dio poslovanja, a ono što je najvažnije, pruža mnogo lekcija čitatelju iz kojih se može štošta naučiti.

Sve u svemu, bit će zanimljivo sve to zajedno čuti iz prve ruke pa ovog petka svakako svratite do Lepoglave.

 

Tags

Povezani Članci

Close