SportVijesti

NK Ivančica počinje s pripremama za nastavak sezone – ima odlazaka i dolazaka

Ivanec – Prvom ovosezonskom prozivkom igrača, koja će se održati u srijedu u 15 sati, seniorska momčad NK Ivančica započinje pripreme za proljetni dio sezone 2015/16.

Klubu je pristupilo pet igrača, a do kraja prijelaznog roka nastojat će se dovesti još barem dvoje kako bi se u proljetnom dijelu popravio dojam nakon loše jeseni koja je okončana na 12. mjestu sa svega 12 osvojenih bodova. Imena novih igrača, kao i onih koji su u zimskom prijelaznom roku napustili Ivančicu, bit će objavljena nakon prvog okupljanja.

Ivanečki ljubitelji nogometa s pravom očekuju da se nakon tri godine agonije, među kojima jedne čak i nije nastupala, a u dvije pružala loše igre, napokon pojavi kvalitetna seniorska momčad. Koja će, prije svega, biti uzor mladim igračima iz šest selekcija kluba, od kojih se tri natječu u prvom državnom rangu, ali i svojim dobrim igrama ponovno dovesti navijače na utakmice.

U pripremnom razdoblju u trajanju od 40-ak dana, na Gradskom stadionu i u okolici Ivanca predviđeno je održavanje 20 treninga, te odigravanje šest pripremnih utakmica:

20.2. – Trnovec: Trnje – Ivančica
21.2. – Sračnice: Sračinec – Ivančica
27.2. – Cestica: Polet – Ivančica
5.3. – Varaždin: Mladost – Ivančica
12.3. – Ivanec: Ivančica – Lepoglava
13.3. – Babinec: Dinamo – Ivančica

Povezani Članci

Provjerite Također

Close
Close